csütörtök, december 13, 2018
Home Hírek Az UFO találkozások csupán a képzelet szüleményei – állítják a tudósok

Az UFO találkozások csupán a képzelet szüleményei – állítják a tudósok

958
19
Megosztás

– Amikor álomba merültem, azt gondoltam: ideje földönkívüliek nyomába eredni. A következõ pillanatban egy hegy közelében fekvõ, nagy tisztáson találtam magam, amelyet fák szegélyeztek. Láttam egy ûrhajót és körülötte idegeneket, volt velük egy magas, kb. kétméteres robot is. Nem tûntek túl barátságosnak, de hamarosan megszólalt az ébresztõórám és azt tapasztaltam, hogy nagyon nehéz volt visszatérnem a fizikai testembe, mintha legalább 100 mérföldnyire lettem volna tõle.

HÍRDETÉS

Eric Pearl, a Kapcsolatteremtõ Gyógyításról beszél élõ internetes adásban

Egy másik önkéntes élménye így hangzik:

– Álmomban olyan volt, mintha felébredtem volna. Kinyitottam a szememet és láttam, hogy egy tipikus sötétzöld, nagyszemû, nagyfejû ufó áll az ágy végénél. Mindent sokkal valósághûbbnek érzékeltem, mint valóban éber állapotban. Voltak, akiket meg is érintettek a mütyürkék és akadt olyan is, aki repült velük. Michael Raduga, a kísérlet vezetõ kutatója szerint ez bizonyítékként szolgál arra, hogy a sok UFO észlelés – bármilyen valóságosnak is tûntek – valószínûleg csak egy erõsen módosult tudatállapot szüleményeként jött létre. 

Megosztás
Previous articleSzellemeket lát a sztár!
Next articleUFO London felett

19 COMMENTS

 1. álmainkban a terhes nõk meg eltüntetik a magzatot. (amit már nem lehet elvetélni egy sérülés során, csak operációval) 😀 nem akarják feladni, pedig tudjuk, tudják, hogy baromság

 2. következõ ez lesz:
  éjjel fogják magukat és álmukban kis svájci bicskával, MacGyver módra beültetik a fülük mögé a sufniban összetákolt szerves alapú implantátumot. az rögtön össze is forr, és 3szög alakú nyomot hagy a bõrön
  na nehogymár xDDD

 3. A HAARP -ot a Washingtoni védelmi minisztérium menedzseli (mégpedig a Légierõ és a Haditengerészet tudományos kutatólaborjai), de több híres Amerikai egyetem (például az UCLA, a Stanford, a MIT és a Cornell, hogy tényleg csak a legismertebbeket említsem) is a nevét adja az egészhez.. “” Elindulhat a fantázia 🙂

 4. Azt nem is veszik figyelembe ezek a seggfejek, hogy nem minden elérités történeik otthon éjszaka az ágyban. Az ufológia leghiresebb eltéritései közül kettõ az országúton esett meg. Az elsõ úgymond hivatalosan feljegyzet eset a Betty és Barney Hill elrablás vagy ott a Travis Walton eset akit munkából hazafele jövet raboltak a munkatársai szeme láttára.

 5. Hát, volt egy pár 100 pár 1000 eset… én olvastam több könyvben is a negyedik típusú találkozásokat, meg ezzel volt tele a ’90–es években az Ufómagazin !!

  Persze most már, hogy 1998 óta kevesebb eset van, mert meg lett tiltva a szürkáknek az eltérítés, könnyebben tagadhatják a tudósok…. persze nem igaz amit mondanak, mert õk azt mondják, nem is földönkívüliek végzik/végezték az eltérítéseket, hanem csak az emberek álmodják ….

  Pedig ’98. elõtt minden egybehangzóan azt mutatta, bizonyította–pl. a kiesett idõ, 2-3 óra, vagy másnap kimentek az eltérítés színhelyére és megtalálták az UFO leszállási nyomait, a földbe mélyedve.
  (És akkor most itt nem is beszéltem az implantátumokról, meg a magzatbeültetésekrõl, magzatelrablásokról, elvevésekrõl, mert azt már említette 2 hozzászóló.)

  [ módosítva 03 Nov : 12:58 ]

 6. Nekem is elég szép könyv gyûjteményem van az eltéritésekrõl leginkább azokból amelyeket magyar nyelvre is leforditottak.
  Pl: Budd Hopkins – Elveszett idõ, Betolakodók
  Whitley Strieber – Egyéválás, Átalakulás
  Jenny Randles – Eltéritések
  Edith Fiore – Negyedik Tipusú Találkozások
  De nem felejtsük ki Harghitai Károlyt sem ( R.I.P ) tõle is van pár könyvem. Szerintem a magyar kutatók közül õ foglalkozott a legtöbbet az eltéritésekkel.

 7. Hargitay Károlynak a könyveit én is olvastam ! Igen, õ volt a legjobb magyar ufológus, õ írta a legjobb könyveket !

  És az eltérítésekkor a szürkék ilyen hologramszerû, 3D-s filmeken, kivetítéseken megmutatták azt is az UFO belsejében az odavitt embereknek, hogy mi a helyzet az õ bolygójukon… hogy kik õk, honnan jöttek, miért vannak itt, mit akarnak …..

  Szóval nem csak azt csinálták, hogy megszerezték az emberektõl azt amit akartak, egy szó nélkül, és továbbálltak, hanem telepatikusan kommunikálva, és ezekkel a hologramos kivetítésekkel, bemutatták az eltérítetteknek, hogy mi is történik náluk, az õ otthonukban….. 😐

  (Például: nem tudták fölnevelni a gyermekeiket, csak a serdülõkorukig, mert ekkor a gyerekeik nagy szenvedések közepette meghaltak. Na, és ezért kellett ide a Földre jönniük, hogy a degenárált, elöregedett fajukat “vérfrissítéssel” föl akarták “frissíteni”.)
  (Ezért hozták létre a szürke-ember “hibridlényeket” is, mellyel egy új kozmikus faj született.)

  [ módosítva 03 Nov : 23:16 ]

 8. Igen szokott lenni telepatikus kapcsolat fõleg mikor többszöri eltérités után bemutatják a hibridet az anyának és akkor telepatikusan elmagyarázzák neki a dolgokat.
  Amúgy valóban megcsappantak az eltéritések a 90-es évek vége óta de szerintem nem azért mert megtiltották nekik hanem azért mert befejezõdött a hibrid program. Több eltéritett is bezámolt arról, a 90-es években, hogy a program már a végéhez közeledik és hamarosan történni fog valami. Azért a legtöbb elrabolt negativan viszonyul a szûrkékhez saját szemszögébõl nézve teljesen jogosan.

 9. Ezzel a kísérlettel csak azt igazolták, hogy mesterséges, irányított körülmények között elõidézhetõ egy, az idegen találkozással összetéveszthetõ körülmény…. nem értem ezzel mi mást bizonyíthatnának még….

 10. Igen elõidézhetõ meg létezik egy olyan, hogy alvási paralilis. Mikor felébred az ember de a teste még alszik ezért nem tud megmozdulni és sokszor még halucinál is. Ez is létezik. Sok szkeptikus ezzel magyarázza az eltéritéseket. De könyörgöm ez csak hasonló el kell tudni különiteni az ilyen eseteket a valós elrablásoktól. Nagyon sok fizikai bizonyiték arra, hogy az elrablás jelenség létezik csak a szkeptikusok nem akarnak tudomást venni róla.

 11. Jut eszembe kérdezni szeretnék valamit mindenkitõl.
  Nem tudom ki látta, ki emlékszik rá van egy dokumentumfilm. 2002 nyarán leadta a tv2 akkor láttam egyébként a youtubeon is fent van csak angolul.
  Whitley Strieber rendezte sõt az õ egyik könyve alapján készült.
  Eredeti cime: Conformation – Hard Evidence Of Aliens Among Us magyarul “Az idegenek köztünk vannak” cimmel adták le. Azt szeretném kérdezni nincs e meg véletlenül valakinek szinkronosan esetleg a tv-bõl felvéve? Ha meglenne valakinek nagyon hálás lennék ha elküldené nekem e-maillben vagy a told a cuccot szolgáltatással nagyon régóta keresem.