Home Hírek Az ufók nem mások, mint “repülő spermák”?

Az ufók nem mások, mint “repülő spermák”?

198
0

Az utóbbi időben folyamatosan érkeznek a jelentések az ausztráliai Darwin közeléből ufó-észlelésekről. Egy közeli repülőklub azonban a jelek szerint megfejtette az idegeninvázió titkát.

Az ausztráliai Északi Területen található Nooramah repülőklubjának tagjai úgy gondolják, hogy tudják az utóbbi hetek ufó-észleléseinek titkát: szerintük a helybéliek az ő gépeiket nézték azonosítatlan repülő tárgyaknak. A Top End repülőklub titkára, Mark Christie szerint az emberek az orosz gyártmányú Szigma-4-es ultrakönnyű, csak “repülő spermának” nevezett gépeiket keverik össze az ufókkal.

Darwin környékéről mostanában szinte folyamatosan érkeznek a jelentések ufókról; a szemtanúk szinte valamennyien szürke, nagyon lassan és szinte hangtalanul repülő objektumokról számoltak be. A Szigma-4-esek pedig csak 160 kilométeres óránként sebességgel repülnek, és nagyon halk a motorjuk. Van azonban egy bibi ezzel az elmélettel: az egyik szemtanú, Alan Ferguson szerint az ufók N alakban szálltak el Acacia Hills-i háza fölött – márpedig azt Christie is elismerte, hogy ilyen manőverre a Szigmák nem képesek.