vasárnap, augusztus 25, 2019
Home Cikkek Az ufonauták testfelépítése – idegen lények anatómiája

Az ufonauták testfelépítése – idegen lények anatómiája

1877
0
Megosztás

Nagyon sok ember ma sem tudja definiálni a főbb UFO típusokat,azok jellemzőit illetve formáit. Ez a tény önmagában nem is lenne annyira meghökkentő,ha az emberek többsége nem keverné össze a repülő objektumokat,az azokat irányító földönkívüliekkel. Ám ez nem így van és számos esetben az derül ki, hogy az ufonauták és az UFO-k egyet jelentenek a főleg laikus közönség számára. A kételyek és ellentmondások megszüntetése érdekében most szeretném jellemezni a földünkre látogató repülő csészealjak utasait.

Az UFO-k nem mások mint a bolygónkat látogató idegen lények űrhajói. Az ufonauta kifejezés pedig magát a lényeket takarja. Nézzük meg most az  utóbbiak főbb vonásait és jellemzőit.Az elmúlt évtizedek során több száz (!) esetben került sor idegen lények megfigyelésére,mind a szemtanúk,mind pedig a kutatók részéről. Az ezen esetek alatt összegyűjtött hatalmas információmennyiséget felhasználva alapos analízist sikerült végezni,amelynek alapján így megfelelő konzekvenciákat lehetett levonni.

A rengeteg videófilm, fotó,szemtanú bejelentések, bennfentesektől származó dokumentumok lehetővé tették, hogy kialakítsuk és definiáljuk a minket látogató több fajta földönkívüli lény külső kinézetére vonatkozó igazságot. Hogyan néznek ki tehát  külsőleg a földöníkvüliek? Nos, ezt nem egyszerű megválaszolni, mégis a rengeteg információ birtokában ez némileg meghatározható amelyhez a jó öreg matematikai számításokat hívtam segítségül. Mivel planétánkat több fajta lény is látogatja elkerülhetetlen volt egy testfelépítést analizáló számítási deklaráció.

Bár a következő számítások reálisak és szignifikáns adatokat tartalmaznak nem árt ezeket óvatosan kezelni? Először nézzük meg a testmagasságot: A földönkívüliek (52%)-ának magassága 70cm és 1m 60 cm között van. (18%)-uk magassága 165cm és 195 cm között van,(12%)-uk-nál 2 m-3m között van. 4 és 5méter közötti ufonauták aránya (10%,)de léteznek nagyon kicsi léynek is. 5cm-től 60 cm-ig terjedő magasságúak aránya (8%. )

A következőkben a bőrszínt vizsgáljuk meg: Többségüknek a bőrszíne (42%) fehér. Jelentős a barna-szürke és fekete színkombináció is (40%). Meglepő módon a zöld lények aránya nagyon kicsi (10%) és csak csekély mértékben találhatóak közöttük színesebbek így a piros (7%)-ban, és a kék (1%)-ban marad fenn. Testsúlyuk könnyűnek látszik, hiszen nagyon vékony testalkatú a lények többsége. Az ufonauták többségénél  a szkafander viselete (29%)-ban van jelen, míg csak mindössze keveseknek van hajuk (14%). Az idegenek fegyverzete is nagyon különböző.

A szemtanúknak okozott sérülést legtöbbször égési sebek révén adják (62%), de előfordul a súlyvesztés is (22%), a bénulás (10%), az eszméletvesztés (4%), és az elerőtlenedés (2%). A szemük színe általában fekete (80%),szinte olyan sötét, hogy elveszik benne az ember pillantása.

Ezenkívül megfigyelték, hogy az ufonauták többsége beszél a szemtanúkkal (52%), az esetek (31%)-ában pedig egymással is kommunikálnak. Egyre jelentősebb ma már a telepátia alkalmazása is a kommunikációk során. Újonnan ezt vetik be a szemtanúkkal történő eszmecserére. Nem elhanyagolható  az ufonauták után visszamaradt nyomok figyelembevétele sem.

A hátramaradt nyomok kisebb anyagi károkozásról szónak (58%),valamint megrongálódott,megsérült  növényzet ,illetve letaposott fő (28%). A hátramaradt bizonyítékot azonban csak kis részben egészítik ki a lépésnyomok és lábnyomok (10%),valamint olajfoltok (4%). És végül? Az ufonauták észlelésére általában éjjel kerül sor ( 70%), de egyre gyakoribbak ma már a nappali látogatások is (30%). Egyébként a megfigyelt földönkívüliek körülbelül átlagosan  10 percet töltenek el egy helyben,majd tovarepülnek?

Ez a statisztika azt mutatja,hogy az idegenek jelentősen különböznek egymástól,és ez éppen azért van,mert bolygónkat nem egyetlen egy fajta lény látogatja,hanem sokkal több mint azt mi gondolnánk. Bár többségük részben hasonlít az emberre nagyon megdöbbentő az a tény,hogy némelyek olyan képességekkel rendelkeznek,amelyekkel mi emberek nem, vagy csak kevésbé. A másik érdekesség az az ,hogy kövér földönkívülivel még nem találkozott senki. Ez kissé bizarr, bár nem tudjuk mire vezethető vissza,mivel nem ismerjük, hogy ez a lények életvitele,vagy testi funkcíói miatt van-e? Az idegenek testfelépítését teljes egészében még nem ismerjük,ám mivel évente újabb és újabb információkhoz jutunk ezt a tudást minden bizonnyal majd sikeresen tudjuk bővíteni.

 Simon Gergely