Home Cikkek Az új felfedezések azt sugallják, hogy egy multiverzumban élünk, melyben hemzseg a...

Az új felfedezések azt sugallják, hogy egy multiverzumban élünk, melyben hemzseg a földönkívüli élet

0

Sellők, szirének, Istenek, Istennők, démonok és dzsinnek. Évezredek óta lenyűgözik bolygónk legnagyobb gondolkodóinak képzeletét a más világokról szóló mesék, és a lények, akik ott élnek, mely egészen az ókori Görögországig, sőt Babilonig nyúlik vissza. A “nem látható dolgokról” és a más világokról szóló történetek a civilizáció kezdete óta felkeltették az ember érdeklődését, és a gondolat, hogy még mindig sok mindent nem tudunk, örökké tartónak tűnik az emberi lények tudatában.

Most, hogy a tudomány már olyan mértékben előrehaladt, valamint a kutatások sok ilyen mítoszt megcáfoltak, a legtöbb ember elveti annak gondolatát, hogy semmi sincs az anyagi birodalmon túl, és amit jelenleg nem lehet pontosan megmérni, azt automatikusan el kell utasítani. Azonban Ranga-Ram Chary asztrofizikus elmúlt években elért eredményei felkeltették a “nem látható” iránti érdeklődést.

A “kozmikus mikrohullámú háttérsugárzás” vagy a korai világegyetem megmaradt fényének feltérképezése közben Chary olyan rejtélyes fényes foltokat fedezett fel, melyekről úgy hiszi, hogy azok másik univerzumoknak a miénkbe “szivárgó” anyaga lehet. Az Asztrofizikai Folyóiratban közelmúltban megjelent tanulmányában Chary azt írja, hogy az “Univerzumunk egyszerűen egy régiója lehet egy örökké felfúvódó szuperrégiónak.” Azt is írja, hogy “Sok más régió létezhet a megfigyelhető univerzumunkon túl, melynek egyes régióit különböző fizikai paraméterek szabályozhatják, mint amelyeket a saját univerzumunkban mértünk.”

multiverse

A multiverzum elmélet azt sugallja, hogy egy olyan univerzumban élünk, mely sok, vagy akár végtelen számú univerzummal létezik függetlenül, vagy részben összefüggő módon, de amelyeket nem látunk, vagy nem tudunk velük tudatosan kölcsönhatásba lépni. Chary úgy véli, hogy 30 százalék lehetősége van annak, hogy ezekben a fényes foltokban nincs semmi szokatlan, “de vélhetőleg univerzumunknak egy másik, alternatív univerzummal történt ütközése miatt keletkeztek, melyeknek barion és foton arány tényezője 65 százalékkal nagyobb, mint a miénk.”

Bár nyilvánvalóan számos bizonyíték támasztja alá a multiverzum elméletet, nem mindenkit győztek meg Chary megállapításai. Ahogy az IB Times beszámolt róla, David Spergel elméleti fizikus a Princeton Egyetemről azt mondja, úgy hiszi, érdemes inkább azokat a magyarázatokat vizsgálni, melyek nem járnak együtt más univerzumokkal. “A por magyarázat sokkal bonyolultabb, mint ahogy feltételeztük, de úgy gondolom, hogy a legkézenfekvőbb magyarázat.”

Ugyanakkor az FBI által 2014. júliusában kiadott dokumentum, melynek címe “UFO”, néhány nagyon furcsa szempontot körvonalaz, melyek azt bizonyítják, hogy a kormány úgy véli, vagy egyszer nyilvánvalóan azt hitték, hogy egy csoport földönkívüli élt és működött a Földön. A dokumentum, mely arra utal, hogy a kormány szerint ezek a lények képesek az interdimenzionális utazásra, úgy tűnik, hogy 1947. július 8-án keletkezett. Íme néhány pont az FBI beszámolójának 22. oldaláról.

Az 1-es pontban repülő csészealjakról ír, melyek személyzettel rendelkeznek, viszont mások távirányításúak.

A 2. pont szerint békével jönnek, és azt tervezik, hogy egyesek letelepednek a bolygónkon.

A 3-as pont azt mondja, hogy nagyon hasonlítanak az emberekre, csak magasabbak.

A 4-es pont szerint nincs olyan bolygójuk, mint amilyenen mi élünk, de a saját világukból érkeznek.

Az 5-ös pont arról ír, hogy egy éteri planétáról jönnek, amely kölcsönösen áthatja a mi bolygónkat, de ez számunkra nem érzékelhető.

A 6-os pont azt állítja, hogy a testük és a járműveik automatikusan materializálódnak, amikor belépnek a mi anyagi sűrűségünkbe, és rezgési szintünkre.

A 7-es pont a hajóikról szól, amelyek egyfajta sugárzó energiával rendelkeznek, mely könnyen képes felbomlasztani bármilyen támadó gépet. Képesek bármikor visszatérni az éteri világukba, és teljesen eltűnni a szemünk elől nyom nélkül.

A 8-as pont szerint ahonnan jönnek nem egy “asztrális sík”, hanem egy “Lokas”-nak vagy “Talas”-nak megfelelő hely. Az ezoterikus témában jártasak értik ezeket a dimenzionális síkra utaló kifejezéseket.

A 9-es pontban arról ír, hogy rádió jelekkel nem követhetők, de radar jelekkel igen, ha erre kifejlesztett jelrendszerrel rendelkezik.

 

Figyelemre méltó az is, hogy a kutató és szerző David Icke feltűnően hasonló leírást ad, amit ő “Arkhónoknak” nevez, ahogy azt a gnosztikusok i.sz. 150 körül már leírták. Bár ő úgy hiszi, hogy nem egy “békés” csapatról van szó, és sok dologgal összeköti őket, melyek manapság történnek a világban.

Hogyan lehet, hogy az FBI egyszer már hitt ebben a részletes beszámolóban, de aztán később rájöttek, hogy tévedtek, és elveszett az érdeklődés? A multiverzum elmélettel kapcsolatos legutóbbi felfedezések szintén ajtót nyitnak annak a lehetőségére, hogy idegen életformák érkeznek az univerzumunkba más univerzumokból?

Új Világtudat