Home Összeesküvés elméletek Az Új Világrend

Az Új Világrend

0

Szabadkőművesek, illuminátusok, Új Világrend. Csupa olyan fogalom, melyekkel gyakran találkozhatunk napjainkban. Ennek oka egyáltalán nem megalapozatlan: a pénzrendszer sajátosságai miatt elkerülhetetlen, hogy ne omoljon össze a gazdaság. Ha ez bekövetkezik, akkor a pénznek többé nem lesz értéke. Milyen következményeket vonhat ez maga után? Fosztogatások az utcán, éhezés, rablás, Mad Max szerű világ? Vagy titokban egy új társadalmi rend van készülőben, melyről még nem is tudunk?

Ahhoz, hogy megértsük, jelenleg mi zajlik a világban, először tudnunk kell azt, hogy a rendszernek szükségünk van ránk. Ránk, egyszerű emberekre, akik a modern társadalmat alkotják. Hiszen mi vagyunk azok, akik nap-mint nap valójában rabszolga módjára dolgozunk, fenntartjuk a rendszer működtetőit és sohasem kérdőjelezzük meg a mögötte álló irányítókat és a struktúra mibenlétét. Más szóval: nem merünk gondolkodni. 2005-ben Londonban zárt ajtók mögött rendeztek egy Szabadkőműves Találkozót, ahol jelen volt egy belső informátor. Elmondása szerint a világ olyan dolgokra készül, melynek célja megalapozni egy új világrendet.

A terv szerint előkészületben van Harmadik Világháború. Az első lépés a Közel-Keleten fog történni, pontosabban azzal, hogy Izrael meg fogja támadni Iránt. Emlékezzünk csak, mi történt a közelmúltban a Hormuz szorosra! Az olaj miatt a nyugati hatalmak lezárták a szorost, hogy ezzel biztosított legyen az olajexport. Vajon az olaj-e a valódi oka ennek? És mi lesz a folytatás? Akárhogy is, de egy Közel-Keleti háború esetén a világot félelembe és káoszba fogják taszítani. Kitervezetten. A következő lépés az lesz, hogy a nyugati országokban komoly katonai kontrollt fognak bevezetni. Ennek előkészületei már szintén megtörténtek. Gondoljunk csak a FEMA táborokra és az új amerikai törvénytervezetekre, melyek szabad utat adnak a katonai beavatkozásra a lakosság ellen bizonyos helyzetekben.

A tervben nukleáris háború is benne van, népességcsökkentés érdekében. A helyzet azonban még ennél is bonyolultabb. Itt vagyunk ugyanis 2012-ben, abban az évben amikor is történnie kell egy jelentős geofizikai eseménynek.

Kérdezhetnénk, hogy ha ilyen világméretű esemény következik be, akkor mi értelme van egy Harmadik Világháborúnak? Az igazi cél egy olyan diktatúra kialakítása a katasztrófák előtt, amelyben teljes kontroll alatt állunk. A rendszer majd biztosítani fogja, hogy a ?megfelelő? emberek megmeneküljenek, átvészeljék a katasztrófákat és az azt követő következő 12 ezer éves periódusban ők irányítsák újra a világot. Ne feledjük, hogy a maják szerint 12 ezer évente történik egy változás a Földön, de a feltételezett Atlantisz pusztulása is ekkortájt történt, a régi feljegyzések és egyes történészek szerint.

Ejtsünk most néhány szót az amerikai Denverről. Ez a város azért érdekes számunkra, mert felettébb különös repülőtérrel rendelkezik. A kiszivárogtatók szerint az épületet illuminátusok és szabadkőművesek építtették és tartják fenn. Horogkereszt alakú pályái, morbid festményei, démonokkal és vízköpőkkel díszített épülete, zodiákus jelei, furcsa szimbólumai szembetűnőek. Azt azonban kevesen tudják, hogy több emelet mélységgel rendelkező földalatti bázisa is van, ami alatt eltűnik egy egész folyó! De vajon milyen célból építettek egy ilyen komplexumot? Kik ezek az emberek valójában és mire készülnének? Egy ilyen komplexum alkalmas lehet arra, hogy biztonságot nyújtson egy esetleges kataklizmától. Feltételezik, hogy nem csak Denver alatt, hanem az Egyesült Államok középső része alatt is hatalmas földalatti rendszerek húzódnak, de számos ilyen rendszert találunk Norvégiában és Ausztráliában is, bár ezek fokozottan védett titkos objektumok.

Mindezekre bizonyos kiszivárogtatók, belső informátorok hívták fel a figyelmet. Maradt azonban némi remény. Páran kezdenek rájönni, hogy a van egy réteg, amely Földet kizsákmányolja és pusztulásba viszi. Nekik elegük lett abból, hogy a bankrendszer ránk erőlteti semmit nem érő pénzét, amit majd uzsoraként visszakér. Mostanra egyre többen mondják ki, hogy a Rotschildok és a Rockefellerek bankja az, amely kézben tartja az USA államait, szövetkezeti szervezetével a Nemzetközi Valutaalappal, az IMF-el pedig az egész világot. Gondoljunk csak arra, mennyi országot tettek tönkre lés vittek csődbe. Ez a rendszer azonban a végéhez közeledik. Jelenleg itt tartunk, ezt látjuk most. Az amerikai jegybank, a FED hiába nyomtatja már a dollárokat, mögötte ugyanis nincs fedezet, ez pedig a pénzrendszer halálát jelenti.

Ezért alakult meg a Zeitgeist mozgalom és a Vénusz Projekt, melyek egy pénz nélküli, a bolygóval harmóniában élő társadalom alapjait fektetnék le, sajnos azonban ezek a mozgalmak aligha jutnak majd szerephez az elit hatalma mellett, hacsak nincs összefogás, közös cél. Sok minden múlhat rajtunk. Nagy feladat előtt állunk.