Home Földönkívüliek Az üreges Hold

Az üreges Hold

0


Az üreges Föld elméletéről már hallottunk, azonban egyes UFO kutatók szerint a Hold belseje szintén rendelkezik hatalmas üregekkel, ahol földönkívüli bázisok jelenleg is aktívan folytatják tevékenységeiket…

A Holdról látszólag sokat tudunk: tudjuk, hogy mérete hatoda a Földnek, körülbelül 4,6 millió éves (a hivatalos tudomány szerint), 238000 mérföld távolságra van a Földtől, nincs légköre, felszínét puha szürke por borítja. A Holdon hat Apollo misszió során jártunk és feltérképeztük, tanulmányoztuk.

Azonban ez nem minden. Ezek csak amolyan fedőismeretek. Nem tudjuk ugyanis, honnan származik. Néhányan úgy gondolják, a Föld egy leszakadt darabja. Habár vannak bizonyítékok arra, hogy a Hold egykor aktív vulkánokkal rendelkezett, nem vagyunk biztosak abban, hogy jelenleg is van geológiai aktivitása.

Léteznek ennél még vitatottabb rejtélyek is a Holdal kapcsolatban. Egyesek szerint idegeneknek vannak vagy voltak rajta bázisaik. Ők úgy gondolják, hogy a Holdon aktív tevékenység folyik, melyről tud a kormány. Sok olyan fotó van a Holdról, melyek épületek, csatornák, különböző struktúrák vehetők ki.

1969 novemberében, az Apolló 12, felszállt a Holdról, majd a felszállást követően az egyik modulja meghibásodott, melyet visszairányítottak a Holdra. Az ezt követő események meglepőek voltak: a becsapódott modul szeizmikus rengéseket keltett! A rengések mintegy 55 percig tartottak!

Az Apolló 14 12 tonnás hordozórakétáját is a Hold felszínére irányították. A becsapódás során 55 méter átmérőjű és 10 méter mély kráter keletkezett, a szeizmikus rengések közel 5 órán át tartottak. A hosszas rengések azzal magyarázhatók, hogy a Hold belseje üreges, tehát az üregeknek valamilyen rezgő kamraként kell működnie.

Alex Collier kontakt szerint a Hold az Ursa Minor (Kis Medve) csillagképből származik, kora pedig már több mint 6,2 milliárd éves. A Holdat már akkor is bázisként, hadi támaszpontként használták az Orioni Csoport tagjai, melynek lakossága 5 millió fő volt.

Collier szerint a Holdat stratégiai okokból tolták csillagközi pályára, majd így került Naprendszerünkbe. A Földdel tehát nincs kapcsolatban. Elmondása szerint ma is lakott, felszínén az egykori szürkék és az Orioni Birodalom közötti háborúkbór származó törmelékek megtalálhatók rajta.

Az akkori földönkívüli bázisok bejáratai elsősorban a Jules Verne kráternél, a Taurus hegységben és az Arkhimédesz kráternél lettek kialakítva. Később a földi kormányok is bázisokat alakítottak ki a Hold felszíne alatt, melyeket jelenleg is fejlesztenek. Ez a földön kívüli terjeszkedés része az Új Világrend titkos programjának.

Collier közölte továbbá, hogy a krátereket hangárként használták űrhajók befogadására és tárolására, melyeknek mérete eléri a 300 km2-t. A Hold felszínén kilenc kupolás város volt, melyeknek a belsejében növények is voltak. Ezeket az építményeket az amerikai és orosz űrhajósok fedezték fel később. Az 50-es, 60-as és 70-es években.

A kontakt szerint az USA Nemzetbiztonsági Hivatalának (NSA) űrhajósai már 1958-ban jártak a Holdon. A Holdon lévő szürkék mintegy idegenvezetőként bemutattál az űrhajósoknak a felszín alatti bázisokat, ahol megtalálhatók voltak a hüllőszerű és más földönkívüli fajok csontjai valamint az Orion-technológia maradványai.

Collier közölte továbbá, hogy a földi berendezések és személyzet eljuttatása a Holdra a szürkék által átadott technológiák segítségével történt és történik meg.

A Jules Verne kráter alatt lévő rendszer csaknem akkora mint New York állam.  A felszín alatti létesítményekben tavak, növények, földönkívüliek által itthagyott felszerelés található valamint olyan eszközök, melyeket évezredekkel ezelőtt hagytak itt.

Található továbbá élelmiszerraktár, földalatti űrhajó hangár, melyet a földi legénység is jelenleg használ. A falakon földönkívüli írásjeleket olvashatunk, melyek a létesítmények közötti tájékozódást teszik lehetővé.

Egyes tuidósok és kutatók akik eltűntek, valójában a Holdra és a Marsa lettek deportálva, hogy segítsék az élet beindítását és egy új társadalom megszervezését. Mérnökök, építészek és sok más neves kutató távozott már el a Földről, hogy részt vegyenek ebben a titkos kozmikus kormányprogramban. Azt, hogy ennek segítő vagy ellenséges célja van az emberiségre nézvem egyelőre még kérdéses. Rejtegetnivaló azonban van bőven.