Home Földönkívüliek Az űrhajós szerint a kormány eltitkolja az ufók létezését

Az űrhajós szerint a kormány eltitkolja az ufók létezését

637
0
Megosztás

Ennek a cikknek az olvasása 1 percig tart

edgar-mitchell-epaÚjfent megszólalt ufóügyben Edgar Mitchell, a NASA űrhajósa, aki 1971-ben teljesített szolgálatot az Apollo űrhajón. Szerinte létezik földönkívüli élet, csak az amerikai kormány eltitkolja. A NASA és más kormányszervek általában igyekeznek kimaradni az ilyen ügyekből. Amikor azonban űrhajósok beszélnek az ufókról, a NASA-nak is meg kell szólalnia. Mitchell Washingtonban, az ufópártiak ötödik éves találkozóján szólalt fel. Mint mondta, az emberiség eddig azt hitte, egyedül van a világban. Pedig ez nem igaz, és bizonyíték sem volt rá sosem – fejtette ki az űrhajós. Szerinte nem ismerjük eléggé a Naprendszert, így nem tudjuk, mi folyik “ott kinnt”.

Ugyancsak beszélt egy feltételezett ufóbalesetről, amely szülővárosában, a New Mexico-i Roswellben esett meg 1947-ben. Szerinte a lakókat megfenyegették, hogy ne beszéljenek a dologról. Azonban ezek az emberek nem akartak meghalni úgy, hogy nem mondják el valakinek, mi történt, és mivel ő megjárta a Holdat, úgy gondolták, ő a megfelelő ember. “Ezért nekem elmesélték a történetet” – mondta Mitchell. Megerősítette az ufóbaleset tényét egy admirális is, aki aztán később letagadta ezt – tette hozzá.

edgar-mitchell-epa

“Nincs kétség, meglátogattak minket – szögezte le az asztronauta. – A világegyetem, amelyben élünk, sokkal összetettebb, csodálatosabb és gazdagabb, mint el tudjuk gondolni.” Nem ez az első eset, hogy Mitchell ilyen feltételezésekbe bocsátkozik, és az ismert róla, hogy hisz a szellemekben. Egy régebbi videó:

A NASA nem nyomoz ufók után – kommentálta a fentieket Michael Cabbage, a szervezet szóvivője. A roswelli eseményekről már régóta folyik a vita. A hadsereg azt mondta 1994-ben, hogy dolog sokkal inkább egy kormányzati projekt részének tűnt.