Home Földönkívüliek Az uruguayi haditengerészet tisztje majdnem lelőtt egy földönkívülit

Az uruguayi haditengerészet tisztje majdnem lelőtt egy földönkívülit

0
jcoope12 / Pixabay

Különös találkozás történt három rejtélyes lénnyel még 1972-ben az Isla De Lobos sziget egyik világítótornyánál.

Az eset, amely az év október 28-án történt, akkor kezdődött, amikor a haditengerészet öt tagja a világítótoronynál állomásozott, hogy alapvető karbantartási feladatokat végezzen.

Nem sokkal este 10 óra után az egyik férfi – Fuentes tizedes – úgy döntött, hogy elmegy és ellenőrzi a generátorokat, míg a többiek a lakóhelyiségben maradtak, iszogattak és kártyáztak.

Amikor elindult a világítótorony felé (amely körülbelül 45 méterre volt tőle), Fuentes észrevett valamit az épület teraszán, amit nem tudott megmagyarázni.

Aggódva visszatért a kabinjába, hogy elővegye a pisztolyát, de nem riasztotta a többieket.

A világítótoronyhoz visszatérve észrevette, hogy a titokzatos tárgy több fényből áll, és ezek három emberalaknak tűnő alakot világítanak meg.

Hirtelen mindhárman farkasezemet néztek vele ami a tisztet arra késztette, hogy elővegye a pisztolyát, azonban egy megmagyarázhatatlan erő arra kényszerítette, hogy ne lőjön.

Figyelte, ahogy a három lény újra belép a tárgyba, amely aztán egyenesen felfelé emelkedett, miközben furcsa zümmögő hangot adott ki. Miután elérte a körülbelül 45 méteres magasságot, megdőlt, fényes tűzgömböt produkált alóla, és csendben elzúgott délkelet felé.

A mai napig nem találtak magyarázatot arra, amit azon az éjszakán tapasztalt.