Home Beszámolók Azt hiszem, hogy szellemet láttam!

  Azt hiszem, hogy szellemet láttam!

  4
  Megosztás

  Ennek a cikknek az olvasása 1 percig tart

  Sziasztok!

  Nem rég történt velem ,hogy amikor az Angyalok és Démonokat néztem lekapcsoltam a tévét és ettem valamit az nem lényeges ,hogy mit… Egyedül voltam a konyhában anyám elment aludni és a konyha a nappali felé néz van köztük egy félhold alakú boltív. Arra lettem figyelmes ,hogy láttam egy fehér suhanást a nappaliban és letettem a kaját az asztalra és odamentem a boltívhez és megnéztem ,hogy van -e ott valaki de nem volt.

  Régen történt úgy 1-2 évvel ezelőtt este mentem lefeküdni aludni mert már fáradt voltam a rolót lehúztam és pont mivel nagy az ablakunk így két oldalt lehetett látni a csillagokat. És egyszer hajnalban fel ébredtem nem tudom miért ,de láttam hogy kint áll egy férfi és csak engem néz szó szerint egy ember alak volt kint. Letudom írni: Bruce Lee ként nézett ki. És szó szerint engem nézett erre nagyon megrémültem és nem akartam oda nézni így becsuktam a szememet  és a párnára tettem a fejemet hogy nem akarom látni azt.

  Megosztás
  Previous articleEgy kis rémület
  Next articleEgy űrhajó az égen
  Helló! Nagyon sok paranormális eset illetve dolog történt már velem, amikor még fogékony voltam ezekre. Már leginkább az álmaimban észlelek egy két esetet, de úgy veszem őket mintha azok csak átlagosak lennének. Nagyon érdekelnek a cikkek és másoknak a beszámolójuk.

  4 COMMENTS

   • Az a durva ,hogy kimentem a ház elé a kertet néztem ,hogy van-e ott láb nyom de nem volt. Lehet ,hogy egy nagy sziklán állt ami ott van a sziklás kertbe  .-.
    És az lenne a durvább ,hogy megint ,megjelenne és felvegyem vele a túl világi kapcsolatot

   • Ez nem kamu -.-‘
    Ez megtörtént velem és nem képzelődtem. Mert tudom ,hogy mi történt ,nem tehetek róla ,hogy nem hiszel nekem .-.
    Mindennek ok okkal történik. Ebben a világban már bármi megtörténhet. Az eggyik osztálytársam tudja ,hogy az illuminátusok léteznek ahogy én is.