Home Beszámolók Azt hiszem, hogy szellemet láttam!

  Azt hiszem, hogy szellemet láttam!

  4

  Sziasztok!

  Nem rég történt velem ,hogy amikor az Angyalok és Démonokat néztem lekapcsoltam a tévét és ettem valamit az nem lényeges ,hogy mit… Egyedül voltam a konyhában anyám elment aludni és a konyha a nappali felé néz van köztük egy félhold alakú boltív. Arra lettem figyelmes ,hogy láttam egy fehér suhanást a nappaliban és letettem a kaját az asztalra és odamentem a boltívhez és megnéztem ,hogy van -e ott valaki de nem volt.

  Régen történt úgy 1-2 évvel ezelőtt este mentem lefeküdni aludni mert már fáradt voltam a rolót lehúztam és pont mivel nagy az ablakunk így két oldalt lehetett látni a csillagokat. És egyszer hajnalban fel ébredtem nem tudom miért ,de láttam hogy kint áll egy férfi és csak engem néz szó szerint egy ember alak volt kint. Letudom írni: Bruce Lee ként nézett ki. És szó szerint engem nézett erre nagyon megrémültem és nem akartam oda nézni így becsuktam a szememet  és a párnára tettem a fejemet hogy nem akarom látni azt.

  4 COMMENTS

   • Az a durva ,hogy kimentem a ház elé a kertet néztem ,hogy van-e ott láb nyom de nem volt. Lehet ,hogy egy nagy sziklán állt ami ott van a sziklás kertbe  .-.
    És az lenne a durvább ,hogy megint ,megjelenne és felvegyem vele a túl világi kapcsolatot

   • Ez nem kamu -.-‘
    Ez megtörtént velem és nem képzelődtem. Mert tudom ,hogy mi történt ,nem tehetek róla ,hogy nem hiszel nekem .-.
    Mindennek ok okkal történik. Ebben a világban már bármi megtörténhet. Az eggyik osztálytársam tudja ,hogy az illuminátusok léteznek ahogy én is.