Home Cikkek Bármikor ránk törhetnek a zombik? – Hajmeresztő összeesküvés-elméletek

Bármikor ránk törhetnek a zombik? – Hajmeresztő összeesküvés-elméletek

1061
0
Megosztás

Vajon mikor érkeznek a zombik, hogy elárasszanak bennünket és végünk legyen? Mikor fejleszti ki valamelyik kormány azt a betegséget, vírust, amivel egy szempillantás alatt őrült és agyatlan zombivá válhatunk? Biztos nem sikerült a náciknak? Legalábbis ezeken agyalnak egyesek és keresik párhuzamokat, szövik az elméleteiket, hogy mikor ér utol bennünket a zombi apokalpiszis.Náci kísérletek

Bizonyára sokaknak ismerős Josef Mengele neve és borzalmas kísérletei, aki ikrekből próbált meg tiszta ária gyerekeket kreálni, illetve kitört végtagok gyógyulási idejével szórakozott vagy érzéstelenítés nélküli sugárkezeléssel, hogy tanulmányhozassa a szervek károsodását. Sőt, mivel köztudott, hogy Hitler és Himmler is érdeklődött az okkult és természetfeletti dolgok iránt, ezért azt a célt tűzték ki maguknak, hogy a zsidókból és a többi „nem kívánatos” rasszból zombikat kreálnak. A terv az volt, hogy elpusztítják elméjüket, hogy csak irányítható állatok legyenek, ezzel szolgálva a nácikat, akik ekképp demonstrálhatták volna hatalmukat a kisebbség felett.

1

Dulce bázis, Új-Mexikó

Sokan gondolják azt, hogy a földalatti Dulce bázisban idegen lényeken kísérleteznek. Lényeket gyártanak, állati hibrideket, mint amilyen a minotaurusz vagy a kentaur. Ezek mellett pedig emberi lényekből is kreálnak zombikat, amelyek Frankeinstein szörnyetegéhez hasonlatosak. Állítólag ők kísérleteznek a zombi vírussal avagy baktériummal is, ami megfertőzhetné az emberiséget, akik egyszer csak egy hétköznap munkába menet sétáló holtakká válnának.

2

Az amerikai légierő meleg-bombája

Bármennyire is csaljon mosolyt az arcodra, jobb, ha tudod, hogy nem vicc.  Ha minden igaz, 1994-ben az amerikai légierő (talán a CIA-val együtt) azzal kísérletezett, hogy a homoszexualitást fegyverként használhassák fel. Állítólag női feromonokat akartak a levegőbe permetezni, amely felemelte volna az ellenséges katonák libidóját és egymással elegyedtek volna szexuális kapcsolatba harc helyett, majd az amerikai hadsereg szépen lerohanja őket szex közben. Néhányan még tovább is csavartak az elméleten és úgy gondolták, hogy az amerikai légierő egy olyan vírussal is kísérletezett, amely zombivá változtatná az ellenséges katonákat.

3

Fegyverként használt veszettség

A veszettséget okozó vírus, már majdnem kihalt, hála a modern orvoslásnak. Persze a kormányok azért raktároztak el belőle. Elvileg. Egyes nézetek szerint a veszettség mutációjaként alakulhatna ki a zombi-vírus, mivel a betegség az agyra hat és teljesen átformálja a személyiséget. Már csak életben kellene tartani ezeket a betegeket, még akkor is, hogy az agykárosodás visszafordíthatatlan lenne (a személy megőrül és eltorzul), ámde a kisagy érintetlen maradna. Vagyis bezombulna az ember. Néhányan pont ezt sejtik az elraktározott készletek mögött, hogy a kormányok később akarják majd felhasználni az előbb kifejtett célra.

4

Őssejt zombik

Manapság egyre többekhez jut el az őssejtek szerepe, hogy mekkora mérföldkövet jelentenek az orvostudományban, hiszen újraépítik a többi sejtet, a szöveteket vagyis beindítják a gyógyulási folyamatokat és ezért használják a gyógyíthatatlan betegségek kezelésére. De a kétkedők, kísérletezők vagy éppen nagyon unatkozó emberek azt is kigondolták, hogy az őssejtek segítségével lehetséges lenne feltámasztani a halott testeket az agyhalál után. Mivel az őssejtek segítségével az idegrendszer egy része képes lenne újra funkcionálni anélkül, hogy a szív működése is kelljen hozzá, de viszont tenni kellene az agyhalál ellen, – legalábbis a kisagy működjön, hogy sétálni tudjon és működjenek az test akaratlanul is működő funkciói –  hogy az a szerencsétlen zombi parancsot tudjon teljesíteni. Tehát ezen elmélet alapján, egyesek szerint ezekből a sejtekből egy veszélyes vírus is simán megalkotható.

5

 

Női Portál