Home Cikkek Bejelentést tett egy repülőgép szerelő, rögtön ki is rugták

Bejelentést tett egy repülőgép szerelő, rögtön ki is rugták

0

chemtrail2014. május 12-én Drezdában az utca nyílvánosságához fordult az a repülőgépszerelő, aki hiába tájékoztatta az illetékeseket a feladatául kapott repülőgép átalakítási munkákról, bejelentései a szemétkosárban kötöttek ki.

Elmondta, részt vett repülügépek átalakításában. Ki kellett szerelniük az üléseket, tartályokat építettek be, amiket csővezetékkel összekötöttek.

A csővezetékek végét a szárnyakba általuk beépített szórófelyekhez vezették. A munkát a hadsereg szakembere ellenőrizte, aki úgy tájékoztatta a munkásokat, hogy az átalakításokra a German Aeronautics and Space Administration kisérletei miatt van szükség. E szerint a permetező gépet követi egy mérőműszerekkel felszerelt másik gép ami méri és elemzi a kísérlet adatait.

A magyarázatot meghallgatták, és mindenki csinálta tovább a dolgát. Viszont azt már a dolgozók sem értették, az átszerelés elkészültével miárt hoznak nekik védőruhát és légzőfelszerelést a tartályok feltöltéséhez.
Mint kiderült, a tartályokba töltött szerek, erősen mérgező alumínium szulfidok, bárium-oxidok, valamint nano részecske méretű polimerek voltak, amik belélegezve súlyosan károsítják az egészséget.

chemtrail

Emberünknél ekkor borult a bili, és beadványt irt az illetékeseknek. Ennek meg is lett a hatása: kirugták munkahelyéről.
Ismét beigazolódott a mondás: “Ne szólj szám, nem fáj fejem”.

Német nyelvű videó angol fordítással:

beforeitsnews.com / deusnexus.wordpress.com / geoengineeringwatch.org / costadelsolmagazin.com