Home Cikkek Beszámolót tartottak az 51-es körzetről

Beszámolót tartottak az 51-es körzetről

1

boyd-bushman-ufo1Arról, hogy mi folyik az amerikai 51-es körzetben, senki sem tud semmit – pontosabban csak azok, akik ott dolgoztak, méghozzá nem is akármilyen pozíciókban. Mint például az a Boyd Bushman, aki nemrég, a halála előtt döntött úgy, hogy elmond mindent a világnak a rejtélyes területről, és az ott folyó UFO-kutatásról.

Bushman videóüzenetéből kiderül, hogy nemcsak egy-két földönkívülivel folytatott kísérletről van szó a szupertitkos új-mexikói bázison, hanem visszatérő UFO-k rendszeres látogatásáról, és közös munkáról is. Beszámolója szerint ezek a lények körülbelül másfél méter magasak, 230 évig élnek, ujjaik 30%-kal hosszabbak a mieinknél, lábaikon 5-5 lábujjuk összenőtt, és telepátiával is képesek kommunikálni. Bolygójuk, a Quintumnia 68 fényévnyi távolságra van a Földtől, de a lényeknek csak 45 percig tart ideérni.

Persze sokan kételkednek a szavaiban, és olyanok is akadnak, akik szerint egyáltalán nem is létezik Quintumnia nevű bolygó – és ha létezne is, miért adnának ilyen latinosan csengő nevet lakóhelyüknek a földönkívüliek? Mások viszont azt találgatják, miért hazudna valaki a halálos ágyán? Nem tudjuk, mindenesetre nem mindent vennénk készpénznek, amit az azóta már elhunyt bácsi ebben a videóüzenetben elmond – még akkor sem, ha a fotói valamennyire azért meggyőzőek.

boyd-bushman-ufo boyd-bushman-ufo1 boyd-bushman boyd-bushman3 boyd-bushman4

Mission Galactic Freedom / NY Daily News

1 KOMMENT