Home Hírek Beszigorított a NASA! ? nincs több ufós felvétel az ISS-ről

Beszigorított a NASA! ? nincs több ufós felvétel az ISS-ről

537
1
Megosztás

International_Space_Station_after_undocking_of_STS-132A NASA több száz, vagy ezer felvételt bocsátott ki az ISS űrállomásról, hogy az emberek láthassák tevékenységét a Földről az interneten keresztül. Ezzel egyes lelkes amatőrök visszaéltek és megvágták a felvételeket, amelyeket a NASA élő közvetítésként adott át az embereknek élő sugárzásban, átverve ezzel embertársaikat.

Az általuk megvágott felvételeket úgy állították be, hogy földönkívüli objektumok keringenek az ISS nemzetközi űrállomás körül. Sőt elérkezett egy olyan UFO invázió, amit a NASA tagad.Minduntalan panaszkodtak olyan felvételekről, amikor az ISS közelében megjelentek a földönkívüliek és akkor a NASA megszakította a felvételt. Az általuk összeollózott videók miatt a NASA-t vádolták, hogy el akarja az emberiség elől tagadni a földönkívüliek létezését és inváziójukat az ISS körül.

International_Space_Station_after_undocking_of_STS-132

A NASA-t rengetegszer zaklatták is, hogy mik voltak ezek a felvételek és a szervezet nem válaszolt a hülye kérdésekre. A botcsinálta ufó kutatók kiállnak érveik mellett, hogy márpedig a NASA tagad valamit. Így megvezetve rengeteg embert! Végül a NASA kiadott egy cáfolatot, amely arról szól, hogy az ISS körül valóban léteznek repkedő objektumok, de ezek nem mások, mint űrszemetek, amelyek esetleg valóban veszélyesek lehetnek a Nemzetközi Űrállomásra. Különben a neten terjedő űrállomásos felvételek hamisítványok, mert nem repkednek az ufók az ISS körül és nincs semmiféle UFO invázió. Még repülő csészealjak sem lövöldöznek egymásra.

?Bármi is bukkant fel eddig az ISS kameráinak felvételein, az minden alkalommal űrszemét, az állomásról levált jégdarabok, esetleg a kamera lencséiről visszaverődő fények csillogása, páracsepp, por, és egyéb optikai jelenség volt.? ? közölte a NASA.A szervezetnek azonban senki sem hitt. Az elszántak tovább gyártották az ún. észlelős videókat. A NASA megelégelte a dolgot és úgy döntött, hogy nem lesz többé élő adás az ISS-ről, hanem lekapcsolja azt. Ezt az élő adást nagyon sok ember figyelemmel kísérte és nem is feltétlenül az ufók miatt, hanem egyszerűen érdekelte őket, hogy mi történik az ISS körül. Így beleélhették magukat az emberek, hogy milyen lenne, ha ők is ott lennének. Az élő adásnak néhány csaló idióta miatt vége! A hülyeségnek, mindig azok az emberek isszák meg a levét, akik reálisan tekintenek dolgok felé. Egyszerűen, azért mert az ember egy rendkívül kíváncsi lény és ez így van jól. Az elmebetegek ebben is csak összeesküvést látják, méghozzá azt, hogy a NASA ezzel a lépéssel beismeri, hogy lebuktak.Azok vádolják a NASA intézményét, akik az élő videót megvágták és az embereket hülyének nézve viszik végig akaratukat.

hir.ma

1 COMMENT

  1. A NASA-n én személy szerint már meg sem lepődök, az tény, hogy rengeteg ember sajnos hasznot húz abból, hogy különböző számítógépes szoftverekkel próbálják az embereket beetetni + a lelkes Ufóvadászokból próbálnak bizonyos értelemben gúnyt űzni, na de, hogy ne csak a NASA pártját fogjuk abban is vannak olyan homályos, annak ellenére viszont igaz tények, hogy ott sosem lesz tiszta semmi, mert gondolom az emberek nagy részének, akiket komolyabban is foglalkoztat ez az ügy már elegük volt a sok látszólagos életből meg igazságtalan hazudozásól, itt lenne az ideje végre komolyabb lépéseket tenni, aki egy normális Föld nevű bolygón szeretne élni, nem egy agyonzsúfolt elbutított “kísérleti állatkertbe!” De hisz mit akarunk mi, ennek a részei vagyunk és leszünk is, legalább is amíg a Kormány és az összeesküvők állnak az élen… Tulajdonképpen a NASA-nak is néha annyi esze van, mint egy dinnyének, most ugyan leállították az élő közvetítésüket a Föld körüli pályán, sokak örömére, sokak bánatára…. Ez bizonnyal köszönhető a sok hamis videónak, ugyanakkor nem lehet minden egyes videót meghamisítani, hiszen az Interneten több száz/ezer millió UFO észleléses videó van, ebből kifolyólag nem lehet mindenki ennyire szoftver guru, hogy minden hamisítvány legyen, viszont a NASA is megéri a pénzét, mikor jön az agyonragozott értelmetlen kifogás, hogy: meteorológiai léggömb, jégtörmelékek, meg optikai csalódások stb…. De most komolyan…. Ami itt a Földön zajlik az egy nevetséges cirkuszi parádé, itt minden titok, rejtély, sok ismeretlen élőlény, UFO – Idegenek/ Szellemek + mindenféle borzalmas genetikai szörnyszülött mi kell még? Ahogy egy mondás is tartja nagy az Istenállatkertje, vagy inkább az Idegenek állatkertje? Egy tömérdek kérdőjel, de hát mit is akarok én itt megérteni korlátozott tudattal egy emberi testben, amég nem válok ismét eggyé a Világmindenség Erejével csak elmélkedhetek. De egy dolgot ne felejtsünk el: mindig van remény, hisz közeleg a valós igazság napja, a végső bukás, amikor is mindenre fény derül ismét….