Home Földönkívüliek Biden nem akar beszélni a földönkívüliekről

Biden nem akar beszélni a földönkívüliekről

0

Az amerikai elnököt a Fehér Házban tartott sajtótájékoztatón nemrégiben az UFO-król kérdezték. Az UFO-k az elmúlt napokban sokat szerepeltek a hírekben és a téma egébként is úgy tűnik, hogy még sokáig közbeszéd tárgya marad.

Néhány nappal ezelőtt Barack Obama korábbi elnököt az amerikai haditengerészet vadászpilótáinak UAP-król (ismeretlen légijárművek) szóló jelentéseiről faggatták a “The Late Late Show with James Corden” című műsor egyik epizódjában, most pedig a jelenlegi elnök, Joe Biden is hasonló kérdéseket kapott egy élő sajtótájékoztató során.

Az eseményen, amely egy Moon Jae-in dél-koreai elnökkel közös konferencia volt, az egyik riporter egyenesen megkérdezte Biden-t Obama ezzel kapcsolatos megjegyzéseiről.

“Obama elnök azt mondja, hogy vannak felvételek az égen repülő ismeretlen tárgyakról és azt mondja, hogy nem tudjuk pontosan, mik ezek” – kérdezte. “Mit gondol erről?”

Míg azonban Obama legalább hajlandónak tűnt megszólalni a témáról, Biden kevésbé volt nyílt, ehelyett tréfásan elhárította a kérdést azzal, hogy “megkérdezném újra őt”, mielőtt nevetés és taps közepette gyorsan távozott a színpadról.

Ez arra utalhat, hogy Biden tud valamit, amit nem akar elárulni, vagy egyszerűen csak úgy gondolta, hogy egy ilyen jellegű kérdés méltatlan hozzá és időpocsékolásnak gondolja?

A kép forrása: CC 2.0 – Gage Skidmore