Home Kriptozoológia Bigfoot nyomokat fedeztek fel a Szent Helén hegy közelében

Bigfoot nyomokat fedeztek fel a Szent Helén hegy közelében

0

Egy nő, aki nemrég Washington államban autózott, valami szokatlan dologra bukkant. A “Washington Bigfoot” Facebook-oldalán posztoló nő – Jennifer Powell O’Neal – leírta, hogy érdekes, nagy lábnyomokat talált, amelyek egy meredek dombon vezetnek felfelé a Mount St. Helens közelében.

“Egy kicsit fel kellett másznom, hogy eljussak az első nyomhoz” – írta. “Összesen három nyom volt, de sajnos nem tudtam biztonságosan feljutni a domb tetejére, így azt már nem tudtam ellenőrizni.”

Fotókat is mellékelt, amelyeken az egyik lábnyom a cipője és a keze mellett látható.

“8-as méretű férfi cipőt viselek, egy darab fogselymet használtam, hogy megfelelő méretet tudjak venni, amikor hazaértem, és 21,5 hüvelyk hosszú volt” – írta.

“Megnéztem, hogy lehetséges-e az emberi csínytevés, de lehetetlen lett volna úgy csinálni, hogy nem vezetnek fel tényleges lábnyomok. Medvekarmok nyomait is kerestem a sárban, de nem találtam.”

“Néhány évvel ezelőtt lefényképeztem más nyomokat is, amiket ugyanezen az úton találtam, és néhány évvel azelőtt kempingezés közben hallottunk hívásokat… Nem tudtam, hogy a Nagylábútól származhatnak ezen a területen.”

A mostani fotók mindenképpen érdekesek, és egyértelműen egy lábnyom alakú mélyedést mutatnak a talajban. A cipője összehasonlító méretéből ítélve a lenyomat is elég nagy volt.

Az azonban, hogy ez valóban egy Washington állam vadonjaiban kószáló, azonosítatlan kétlábú majomfaj bizonyítéka-e vagy sem, valószínűleg élénk vitát fog kiváltani.