Home Földönkívüliek Bizonyítéka van az amerikai hadseregnek UFO-k létezésére

Bizonyítéka van az amerikai hadseregnek UFO-k létezésére

0

Az elmúlt évtizedek során rengeteg katona és a hadseregnél szolgáló tiszt jelentett különös fényeket az égen. Ezek egy részét vagy nem vizsgálta ki a hadsereg, vagy amit kivizsgált, arról több-kevesebb információt osztott meg a nyilvánossággal. Egyes eseteknél természetes vagy ember alkotta járműveketet okolnak az észlelés hátterében, de vannak olyan esetek, melyeket nem tudott megmagyarázni. Más esetekben pedig tljes hírzárlatot rendelt el. Mi állhat ez utóbbiak mögött? Nem tudjuk, de minden bizonnyal meg van az okuk arra, hogy ne szivárogjon ki az információ a nyilvánossághoz.

John Ratcliffe egykori amerikai hírszerző azt állítja, hogy az elmúlt időszakban az amerikai haditengerészet pilótái által készített videókat a ormány hitelesnek tekinti. Az ameikai kormány érdeklődésének tényét az is alátámasztja, hogy megalakult a ismeretlen égi jelenségekkel foglalkozó akciócsoport is (Unidentified Aerial Phenomena Task Force ((UAPTF)). Az UFO jelenségek igen elterjedtek napjainkban, ezért nem csoda, hogy kormányszinten is komolyan foglalkoznak az üggyel.

John Ratcliffe szerint az Egyesült Államok kormányának további bizonyítékai vannak szupeszónikus, szuper manőverezési képességű UFO-k létezéséről is. Az egyik legjellemzőbb tulajdonság, amit az amerikai katonák megfigyeltek UFO észlelések során, az az elképesztő manőverezési képesség, így nem csoda, hogy ezt a tulajsonságot a hírszerző is kiemeli.

John Ratcliffe ismertette, hogy a jelentések között azonban vannak olyanok, melyeket feloldottak a titkosítás alól. Ezek többnyire pilóták jelentései, de vannak olyan jelentések is, melyek műholdfelvételek alapján készültek. Ezekben a jelentésekben szintén ki van emelve a tárgyek elképesztő manőverezési képessége. Az észlelések a világ több pontján történtek, nem csak az Egyesült Államokban.

A hírszerző szerint sajnos nem sok olyan jelentés van, amely nyilvános. Amíg nem áll több jelentés a nyilvánosság rendelkezésére, addig azonban ezekkelkell beérnünk, ezek alapján levonhatunk némi következtetést. Aztán reméljük, egy nap felfedik az igazságot.