Home Földönkívüliek Calvin Cox vallomása

Calvin Cox vallomása

0

Sokan hallottak már a Roswell incidensről és bizonyára tudják a történet főbb eseményeit. Azonban vannak olyan apró tények, melyekről sokan nem tudnak. Ilyen például az, hogy egy szolgálatos tisztet azzal bíztak meg, hogy lőjjön le bárkit aki közel merészkedik a földönkívüli törmelékekhez.

Ezt a tényt Anthony Bragalia UFO kutató fedte fel Calvin Cox vallomásában, aki 1947 júliusában részese volt a világ egyik leghíresebb UFO ügyének.

Calvin Cox azzal let megbízva, hogy őrizze azt a hangárt, amelyben az UFO törmelékez őrizték.

A tiszt azt a parancsot kapta, hogy lőjjön le mindenkit, aki közel megy a hangárhoz. Ez megintcsak egy olyan tény, amely ellentmond azzal az állítással, hogy egy meteorológiai ballon törmelékeiről let volna szó.

Hiszen miért kellett volna ennyire szigorúan védeni egy ilyen eszközt?

Calvin Cox ugyan nem nézte meg a törmeléket közelebbről, de amit látott, az vallomása alapján nem sokban tért el egy metrorológiai ballontól. A törmelékre bizonyos távolságból vetett pillantást és onnan nézve megégett és megrongálódott, furcsa alakú fémes anyagnak látszott.

A tiszt azt a parancsot kapta, hogy ne mondja el senkinek mi történt. 2013-ban azonban felfedte ezeket a titkokat.

Az ilyen apróságok is mint ez is, közelebb visz minket az igazsághoz, hála az olyan UFO kutatóknak, mint Anthony Bragalia. Ha ezek az információk nem is jönnek nagy adagokban, a sok kis lépés előrébb visz minket a felfedésben.

Seres Gábor – paranormal.hu