Home A múlt rejtélyei Cannock Chase vérfarkasa

Cannock Chase vérfarkasa

218
0

Néhányan már hallhattunk róla, hogy Angliában Staffordshire tartományban megtalálhatjuk Canock Chase-t, amelyről hamarosan dokumentumfilmet is készítenek. Damon Simms készíti a filmet, aki már kutatott más természetfeletti erőket is Angliában. A filmest leginkább Cannock Chase vérfarkasának története vonzza, akinek hírnevét a híres Nessyhez hasonlítja.

1

Kutatásában a szörnyeteg eredeti történetét próbálja rekonstruálni, amely egészen 1975-re nyúlik vissza. Ebben az évben egy Eccleshallban élő fiú Ouija-táblával próbált kapcsolatot teremteni a sátánnal, és egyezséget kötött vele, így vérfarkassá változott.
2
A fiú állítólag furcsán kezdett viselkedni ezután, furcsán morgott és vadállati ösztönei lettek. Először megrémült attól, ami történt vele, állítólag öngyilkos lett egy ezüst késsel. Ezután kezdődött csak az igazi történet. A legtöbb félelmetes sztori egy német háborús temetőből ered, ahonnan számos gyilkosságot jelentettek. Azonban a vérfarkas csak az egyik eleme ennek az örökségnek. 
3
Emiatt a félelmetes sztori helyett lett Cannock Chase Anglia legkutatottabb paranormális központja. Hamarosan erről már dokumentumfilm is fog létezni.

Bizzarium

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other