Home Cikkek Chupacabra észlelés történt Texasban

Chupacabra észlelés történt Texasban

7

chupacabraÚjabb felvétel került elő a Chupacabráról, amelynek kiléte egyelőre rejtélyes. Legutóbb egy texasi kisvárosában vélték látni.

Csapzottan, szürke bőrrel és tulajdonképpen teljesen szőr nélkül szaladgál egy kertesházas övezetben az a kutyaszerű állat, amit a napokban videóztak le Houston közelében. A képen állítólag a Chupacabra látható, ami egyes feltétlezések szerint egy kecskék vérén élő félelmetes szörnyeteg.

Az állat egyébként nem válogatós, évekkel ezelőtt megjelentek már róla olyan hírek is, hogy 150 birka életét oltotta ki egyetlen éjszaka alatt, Puerto Ricóban pedig 8 gyapjas életét vette el. – Nagy, hosszú és hegyes füle volt, hosszú és csupasz volt a farka is, és egyáltalán nem volt rajta szőr. A bőre pedig szürke foltos – számolt be a legújabb videót készítő Scott Black, akinek a kertjébe is beszaladt a vérengző fenevad.

A NyDaily New beszámolója szerint az első Chupacabrát 1995-ben, Puerto Ricóban látták, és egy DNS-vizsgálat szerint a farkasokkal rokon. Feltehetően a texasi és mexikói állatok keveredéséből jött létre, ám sokkal agresszívabb azoknál. A mitikus lény neve a spanyol cabra (kecske) és a chupar (szívni) kifejezés összevonásából ered, mivel a hiedelem szerint előszeretettel szívja ki háziállatok, kecskék, bárányok vérét.

chupacabra

NyDaily New / borsonline / paranormal

7 COMMENTS

  1. “Ez nem közönséges…”vigyázz,ha meghág nem lesz ekkora pofád…”
    http://www.youtube.com/watch?v=pr9fWptjg10
    Néha a sorok között kell/lene olvasni,hogy valamit is megértsünk ebben a bohózatban. Bár sokszor elgondolkozom,hogy van-e értelme bármit is megértenünk.
    Egyszer egy festő ,azt mondta,talán Caravaggio..” http://www.tudas-tar.eoldal.hu/fenykepek/festmenyek/caravaggio—judit-megoli-holoferneszt.-.html  ..   — a szépség ezen a világon a részletek összessége,amiből sem elvenni,sem hozzáadni,vagy megváltoztatni nem szabad semmit.– Lehet,hogy még sokan vannak akik még éretlenek az igazság meztelen valóját megpillantani…?