Home Cikkek Creepypasta egy különös rituáléról

Creepypasta egy különös rituáléról

378
0
Megosztás

Most egy olyan rituálét mutatunk nektek, amely több száz éves múltra tekint vissza. Mindenképpen azt javasoljuk, hogy ezt ne próbáljátok ki, hiszen potenciális veszélyeket foglal magában. 

1

Megnevezetlen forrás szerint a rituálét pontosan hajnali négykor kell elvégezni egy temetőben, mauzóleumban, esetleg olyan helyen, ahol holtakat tesznek nyugovóra. A ceremóniát a sötétben kell végrehajtani (nem vigyél zseblámpát, gyertyát, de gyufát sem) és muszáj tökéletes csendben lenni. Kapcsold ki a telefonodat, és minden videó és hangfelvevő berendezést. Tilos felvenni a történéseket, ha ezt megszeged, akkor borzalmas dolgok történhetnek.
Hogyha kiérsz a temetőbe, menj a kiszemelt sírhoz, térdelj a földre és helyezkedj szembe az elhunyt fejfájával. Csukd be a szemed és ismételd a következőket:

Obsecro autem vos de sepulchro tuo,

Ex aeterna tua somnus,

Aperi oculos tuos et animo!

Ami valami ilyesmit jelent: könyörgöm neked a sírodról/örök álmodból/nyisd ki a szemed és az elméd!
Tartsd a szemedet csukva, várj türelmesen és nyugodtan. Ha az elhunyt beszélni akar hozzád, akkor nyomást fogsz érezni a karodon. De bármit is érzel, ne nyisd ki a szemed, amíg el nem engedték a karodat.

3

Amikor már nem érzed az érintést, akkor kinyithatod a szemedet. Állítólag az a személy, akivel kapcsolatot akartál teremteni, előtted lesz, mintha tükörbe néznél. Pont úgy néz majd ki, ahogy emlékeztél rá, de semmiképp ne gondold azt, hogy ez ugyanaz a személy. Azonban a szemük nem lesz a helyén, helyette fekete körök foglalnak majd helyet.
Maradj ugyanolyan nyugodt, hiszen most beszélgetned kell vele. Kérdezd meg, hogy hogy van, mire valószínűleg at fogja válaszolni, hogy jól. Erre ugyanúgy válaszolnod kell, hogy te is teljesen jól érzed magad, köszönöd. A szerző szerint pontosan ezekkel a szavakkal kell válaszolni, hiszen bármi más felbosszanthatja a lelket, és akár meg is ölhet téged.

4

Az elhunyt meg fogja kérdezni tőled, hogy megölelhet-e. A szerző szerint semmilyen körülmények között nem mondhatsz erre igent, hiszen, ha igennel felelsz, akkor a lélek leránt magával az alvilágba. Egyszerűen hagyd figyelmen kívül a kérdést, és mondd ezt: “szeretnék beszélni veled…”, és tedd hozzá annak a nevét, akivel társalogni szeretnél. Legyél udvarias, de határozott. Hogyha az alak bólint, akkor újra csukd be a szemed, és várd meg, amíg valaki újra megérint. Ebben az esetben az érintésnek melegek és kedvesnek kell lennie, és ahogy megérzed az érintést, kinyithatod a szemed. Ekkor már tényleg a szeretett személlyel leszel szemben.

5

Most elkezdhetsz normálisan beszélgetni vele, kedvesen és csendesen. Várj türelmese a válaszokra. Hogyha végeztél a beszélgetéssel, akkor csak el kell köszönnöd név szerint és mondanod, hogy “remélem, nemsoká találkozunk”. Aztán csukd be a szemed újra, és legalább tíz másodpercig maradj így. Amikor kinyitod a szemed, akkor már egyedül leszel.

6

Semmiképpen se próbálj meg mást mondani az elhunyt szerettednek, aki már meglátható. Ne sírd el magad, mivel ez újra előcsalhatja az elhunytat, és így örökre csatlakozhat hozzád az élők világában.

Bizzarium