Home Cikkek Csontvázat találtak a Marson?

Csontvázat találtak a Marson?

5

A NASA nagy felbontású képeket közölt, amely egy különös csontváz szerű képződményre fókuszál.

A Mirror egy hónapja arról cikkezett, hogy a felfedezés talán bizonyíthatja a Marson lévő intelligens élet jelenlétét, amely az UFO hívők körében reményt ad.

A Nasa Curiosity Mars-járójának felvételeit a témában elkötelezett Martin Archaeology vlogger fedezte fel, amely egy különös fehér alakzat. Ezt fel is töltötte az egyik legnagyobb videó megosztóra.

“Nehéz megmondani, hogy eredeti állapotában milyen volt, de a maradványai egy része ott van egy kicsit távolabb, a fénykép alsó részén” – támasztotta alá Jeffrey Pritchett író, aki elkötelezett UFO hívő.

Mint ahogy az szokott lenni a NASA újfent nem fűzött különösebbet a szokatlan felfedezett formákhoz.

“Szerintem egy évtizeden belül lesz olyan nyomunk, amely erőteljesen utal a földön kívüli élet létezésére, és 20-30 éven belül megkérdőjelezhetetlen bizonyítékot is kapunk” – nyilatkozta Ellen Stofan az űrkutatási szervezet egyik munkatársa, aki szerint az emberiség az intelligens idegenek felfedezésének küszöbén áll.

A képbe még Stephen Hawking is képbekerült, aki állandóan azt hangoztatja, hogy nincs Isten és az élet magától alakult ki. “Úgy hisszük, hogy az élet magától alakult ki a Földön. Egy végtelen univerzumban tehát máshol is elő kell fordulnia” – mondta Hawking.


342
266 1101

Hír24

5 COMMENTS

  1. már megint magunkhoz hasonlítunk mindent!Miért kellene más értelmes élőlénynek is akkorának lenni mint az ember?Miért ne lehetne 5 cm vagy akár 5 méteres is?Teljesen be van állva az emberi agy a földi körülményekre és ez azt vonja maga után,hogy csak is hozzánk hasonlót tud elképzelni.Ezért keresnek Föld-tipusú bolygókat is,hiszen azt hisszük,hogy csak is ilyenen alakulhat ki élet.Miért az oxigén,szén,nitrogén kell az élethez?Azért mert csak ilyet ismerünk egyenlőre és az emberi ego nem enged mást feltételezni.Pedig 40 éve képtelenségnek tünt az is,hogy élet lehet az óceánok mélyén,fény nélkül hatalmas nyomáson.Még is kiderült hogy ott is hemzseg az élet!Ezért is teljesen elképzelhető,hogy más vegyi anyagok is alapjai lehetnek más körülmények között az életnek!UfoCompany/Facebook.