Home Cikkek David Icke: DNS-ünk köt össze minket a Mátrixal!

David Icke: DNS-ünk köt össze minket a Mátrixal!

527
0
Megosztás

Ennek a cikknek az olvasása 2 percig tart

David Icke lerántotta a leplet az emberi DNS valódi szerepéről.

Arról van ugyanis szó, hogy bár a genetikusok és a tudomány kezdi megérteni a működésének mikéntjét, valójában még mindig csak a felszínt kapizsgálja.

Az emberi DNS talán a legösszetettebb, legbonyolultabb rendszer a világon.

A DNS/RNS olyan, mint a kapott adatokra reagáló számítógép. Ezek az adatok jöhetnek a Mátrixból, a tudatunkból, vagy egyéb programokra ható programokból.

Az utóbbiba beletartozik a mód, ahogyan az emberi társadalmat manipulálják, hogy hamis valósággal programozzák az embereket.

?Elmeséltem a Mesék az időhurokból című könyvemben, hogy hogyan sétáltam egy megváltozott tudatállapotban az egyetlen másik alkalommal, amikor kipróbáltam pszichoaktív szert, ez esetben a ?varázsgombát?. ? állítja David Icke.

Szerint ugyanis léteznek a Földön olyan vegyületek, melyek képesek elérni azt, hogy a DNS tényleg egyfajta transzferként működjön.

A DNS gyakorlatilag a számítógép terminál, amelyen keresztül rákapcsolódunk a Mátrixra, és amelyen keresztül az belénk táplálja kollektív valóságát ? a minket rabszolgaságban tartó illúziót. Einstein mondta:

?A valóság illúzió, jóllehet egy igen szívós fajta.?

A folytonos rész a virtuális-valóság játék, amit a Mátrix szuper-hologram sugároz a test hologramnak a DNS-en keresztül.

Az RNS aztán eldönti, melyik programot olvassa ki és nyilvánítsa meg, mint ?valóságot?.

A DNS ? mutatott rá ? egy kristály, ami fényenergiát bocsát ki fotonok formájában, oly mértékben, hogy néhányan ?ultra gyenge lézerhez? hasonlítják (ugyanígy az RNS-t). Az élenjáró tudományos kutatás kezdi megérteni, hogy a DNS egy tökéletes antenna/adó.

Vagyis a DNS rejtett, eddig nem teljesen feltérképezett szerepe kezd egyre inkább ismert lenni.

Lényegében van bennünk egy kapu, melyet ki és becsukhatunk, és a ?valóságba? léphetünk.

Egyes vélemények szerint bizonyos indián törzsek egyes titkos italfőzetei is effajta dologként működnek: segítik bizonyos vegyületek a szervezetet, hogy a DNS egyfajta átvitelként tudjon jól működni.

Az ugyanis messzemenően érdekes, hogy mindenki, aki önkívületi állapotba esett ezektől a bódító szerektől, mindenki ugyanúgy írta le azt a bizonyos világot, vagy közeget, amit érzékelt.

Avilagtitkai