Home Cikkek David Wilcock nyilatkozott korunk eseményeiről

David Wilcock nyilatkozott korunk eseményeiről

0

davidWDavid Wilcock exopolitika témák összegző jellegű kutatója. Konferenciákat tart és audioblogokban, rádiós, tévés műsorokban ismertet elméleteket és saját meglátásait. Korai saját spirituális közvetítéseinek forrása állítólag Ra, az a tudatosság, aki a Law Of One közvetítéseket is sugallta. Több titkos kormányban dolgozó bennfentessel, insiderrel tart kapcsolatot.

Wilcock több interjút adott a Project Camelotnak és személyes barátjuk is. Egyesek szerint előző életében Edgar Cayce volt, erről a témáról jelent meg online könyv is. Ezt ő maga is inkább érdekességként és hipotetikusan kezeli. Elméletei, amiket bemutat, a piramisok gyógyító hatásai, a DNS természete, a tobozmirígy működése és spirituális képességekben való jelentősége és általában a mindenütt jelen levő kozmikus mező léte körül csoportosulnak. Ide kapcsolódik a vérvonalak kérdése, az illuminátosok, az ősi földönkívüli tapasztalatok, az Egyesült Államok alapítói és egyéb kérdések.

A napokban Benjamin Fulford  egyik nyilatkozatára reagált a kutató. A fordítás a következő:

2011-től pár évig Wilcock erősebben a világ pénzügyi helyzetére koncentrál és hogy a háttérben álló hatalmak miként próbálják megakadályozni, hogy a világ erőforrásai igazságosabban legyenek elosztva. Ennek központi része az aranyról szóló leleplező cikksorozat, mely azzal foglalkozik, hogy az Ázsiában levő aranykészletek hogyan kerültek a tengerek fenekére, miáltal az Egyesült Államok és azon belül néhány rendkívüli hatalommal rendelkező egyén és csoport meg tudta valósítani gazdasági vezető szerepét. Ezt a szerepet most szinte az összes többi ország egy egyezmény keretében meg kívánja szüntetni. Ebben a földönkívüli erők is részt vesznek.

Van néhány nagyobb hiányzó dolog, de azt hiszem, ez attól függ, hogy kivel beszélünk. A rövid válasz az, hogy “minden rossz, amit az összeesküvés remél véghez vinni, azt most teszi, vagy készül megtenni.” Szerencsére módszeres ellentámadás alatt állnak. Most már három, egymástól független, magas szintű bennfentes mondta ezt nekem a jövő hónapról.

Egyiküknek két teljesen különböző forrásból származik az információja, így technikailag ez négy különböző, nagyon tájékozott bennfentest jelent, akik ugyanazt mondják. Minden ilyen forrás hozzáféréssel rendelkezik a különféle nagy frakciókhoz, ezért ezek egységes konszenzust képeznek.

Korábban majdnem az egész történetet hallottuk már, ezért szkeptikus és bizalmatlan lettem. Ez az én véleményem. Nincs értelme tartani ettől az információtól, és mivel már legalább hét másik esetben, amit terveztek, a végén nem történt meg. Ennek ellenére a lényeg az, hogy:

Az összeesküvésnek szeptemberben kell pénzt befizetnie, és nincs pénzük. Mindenki utálja őket az NSA kémkedés és a világgazdaság megsemmisítése miatt. A nemzetközi közösség elvesztette türelmét. A BRICS nagyon gyorsul, ahogy az összeesküvés elhal.

Ezért az összeesküvés elmegy a végsőkig, és megtesz mindent, amit még tud, esetleg maximális káoszt teremt szeptember vége előtt, ami úgy tűnik, hogy számukra “az igazság pillanata”. Ben utalt valami közelgő nagy dologra, és úgy tudom, hogy nincsenek még részletek, kivéve azt, hogy az összeesküvés úgy tűnik szeptember végéig kapott határidőt, és bármit tesznek, ennek meg kell történnie azelőtt.

Az “igazság pillanatában” az Egyesült Államok kormánya kénytelen lesz bejelenteni a Fed és a dollár csődjét alapesetben – vagy ezt bejelentik mások. El fogunk mozdulni a Federal Reserve Bankjegytől a Kincstári Bankjegy irányába. A pénzt akkor az amerikai államkincstár fogja kibocsátani. Nem lesz megengedve, hogy fedezet nélküli pénzt nyomtassanak.

Ellentmondó jelentéseket hallottam, hogyan fogják újraértékelni a Fed bankjegyeket Kincstári bankjeggyé. Az egyik legmagasabb helyen lévő bennfentes azt mondta nagyjából két hónappal ezelőtt, hogyha van pénze valakinek a bankban, annak nem fog változni az értéke. A Fed banjegy teljes értéken lesz megváltható, de csak 10 ezer dollárig egyszerre, és csak rövid ideig, talán egy hétig. Azután jelentősen leértékelődik.

Ennek az a célja, hogy megszabaduljanak a bűnözők által összegyűjtött hatalmas mennyiségű “fekete pénztől”, ahogy rengeteg hamis 100 dollárt nyomtatott Irán, hogy megpróbálja elpusztítani Amerikát. Könnyen lehet, hogy beszédet hallunk majd az elnöktől, aki elmondja, hogy Amerikának ez jó lesz, és súlyos csapást mér a szervezett bűnözésre. A vásárlóerőt pedig komolyan megfiatalítja a Kincstári bankjegy.

davidW

Különben úgy tűnik, hogy két frakció van az Egyesült Államok kormányán belül, melyek egymással harcolnak, hogy mennyi lesz a Kincstári banjegy értéke, miután a Fed bankjegy leértékelődött. A csoport, akiket hívjunk “jó fiúknak”, a BRICS-el vannak összhangban, látszólag 16%-ért lobbiznak. (Újra, ez egy lehetőség, mert egy másik forrás azt mondta, hogy egyáltalán nem csökken le.)

A “rossz fiúk” azt mondják, hogy ez “csak a labda körbe rugdosása”, és “10 éven belül ugyanaz lesz a probléma”, ha csak 16%-kal értékelik le.

A “rossz fiúk” úgy tűnik 80 %-os pénz leértékelést akarnak – legalábbis az amerikai változatának. Az ürügy, hogy ez véglegesen megoldja a pénzügyi rendszer problémáját. Elviseljük az ütést, összehúzzuk a nadrágszíjat a jövő generációk, és egy új, állandó stabilitás érdekében.

A valóság az, hogyha ez megtörténne (de nem fog), a társadalom összeomlana. Egy ilyen típusú bejelentés egy “Üdvözlégy Mária” volna számukra abban a reményben, hogy egy utolsó lépésként remélhetőleg társadalmi összeomlást teremtsenek, mert úgy érzik, hogy most nagy szükségük van rá.

Tehát ez a helyzet, Ben valami ilyesmire célzott.

Az összeesküvés most próbál minden lövést elsütni. Szándékosan küldtek provokátor ügynököket Fergusonba, és ösztökélték a rendőrséget a maximális agresszióra, mögötte minimális gondolkodással.

Néhány összeesküvés ügynök rendőrként pózolt és együt dolgozott velük, miközben növelték az erőszakot. Azt mondták, hogy segíteni vannak ott, és titoktartásra eskettték őket. Bárki, aki a Ferguson-i rendőrségtől erről meg mer szólalni, nagyon gyorsan eldöntik, hogy ki kövessen el öngyilkosságot, és el is végzik, talán hagynak egy búcsúlevelet, vagy az autójuk tragikus módon leszalad az útról egy távirányítású balesetben.

Ezek a fickók nem voltak részei a normál erőnek, ezért nem volt semmilyen jelvényük. Erről széles körben beszámoltak és le is írták.

Az összesküvés reménye, hogy Ferguson lesz a szikra, hogy egy országos méretű faji háborút robbantsanak ki feketék és fehérek között.

A vállalati hírcsinálók hitvány alakok, mert minél dühösebbé tudják tenni a közönségüket, annál jobban végzik a munkájukat. Természetesen mindez szervezett bűnözés. Minden ilyen esemény manipulált, ahogy azok a szolgáltatásokat nyújtó lányok, a gyógyszeripar, a sport, a szórakoztatóipar, az okkult dolgok.

Aztán jönnek a Bibliával. Ugyanezek az emberek újrarendezik a játékot, az újjászületés prédikátorai, Isten dicsőségéről, és a közelgő Apokalipszisről kiabálva. Minden a pénzcsinálásról szól.

Ugyanazok az emberek állnak a bírkózó színpad mindkét oldalán, majd aztán elmennek egy Keresztény országba, vallási fanatikusoknak adják ki magukat, hogy maximalizálják a nyereségüket.

Ez az üzlet nagyon régi, messze megelőzte a televízió és a mozi idejét, ezért volt egy kvázi monopolhelyzet, beleértve a profi sportot, gyógyszereket, szórakozást, az okkultizmust, és jelentett komoly versenyt az egyházaknak. Mindössze annyit kell tenni, hogy az összeesküvés ugyanezt a stratégiát használja egy sokkal magasabb szinten. Megvásárolják a rendőrséget és az igazságszolgáltatást, hogy elkerüljék a büntetőeljárást.

Szerencsére most van egy hatalmas nemzetközi szövetség, melynek elfogyott a türelme, és a játéknak vége. Amit most látunk az egész világon, a légzésük összeomlása, a halálhörgésük.

Azt remélik, hogy a Ferguson típusú zavargások országszerte elterjednek. Egyszerre próbálják létrehozni a nyugat vs. muzulmán háborút az ISIS háborús propagandával.

Nagyon valószínű, hogy sikerül egy nagyszabású csapás az Egyesült Államok ellen, vagy máshol, az ellenük felálló egyre növekvő nemzetközi szövetség részéről. Ez egy bonyolult téma, de gazdagon állnak rendelkezésre olyan információk, hogy időről-időre bizonyos “isteni beavatkozás” történik újra és újra, szisztematikusan megállítva őket, hogy bármely ilyen tervük sikeres lehessen.

Ha elfogadjuk, hogy jószándékú földönkívüliek léteznek, és elfogadjuk, hogy módszeresen megakadályozták a nukleáris háborúkat, a következő lépés az, hogy lássuk, ők is részesei ennek, és megvédenek bennünket az összeesküvéstől, így be tudjuk fejezni a munkát magunk.

Tehát szeptember az, amikor minden összejön, legalábbis abból, amit hallok. Az összeesküvés azt reméli, hogy egyidejűleg kiváltott különböző eseményeket hoz létre, belekényszerítve bennünket a statáriumba, a társadalmi összeomlásba, a fegyver elkobzásba, tömeges éhezésbe, és a börtön táborokba. Ugyanazt a régi dolgot halljuk tőlük legalább az 1990-es évek óta.

Nagyon kétlem, hogy ez működni fog, de ők abban a reményben élnek, hogy ezt elérik, és minden bizonnyal mindent megtesznek ebben az irányban. Ugynazokat a régi trükköket látjuk. Felrobbantanak egy repülőgépet, ártatlan embereket támadnak meg, zavargásokat rendeznek meg, hamis terrorizmust, embereket darabolnak fel, felgyújtják őket, stb.

Az összeesküvés sikeresen használja a HAARP típusú technológiát, szinte matematikailag lehetetlenné téve, hogy essen Kaliforniában, így egy pontosan megtervezett rendkívüli aszály vészhelyzetet hozva létre. Ez megakadályozza az élelmet a növekedésben, ami tömeges éhezést és egy nagyobb város összeomlását okozhatja.

A Rense.com bemutatja azt a szép egyenes energetikai vonalat, melyet azért hoztak létre, hogy teljesen blokkolják a vihar sejtek bejutását a szárazföldre. Ez fájdalmasan nyilvánvaló, és mélységesen természetellenes. Miért szemelték ki egész Kaliforniát, hogy soha ne essen az eső?

http://www.rense.com/general96/pacstorms.html

Továbbá a San Francisco-i földrengés is nagyon valószínű, hogy szándékos volt. Az is valószínű, hogy a jóindulatú földönkívüliek ismét közbeléptek, és elosztották a feszültséget oly módon, ami nem volt betervezve. A technológiájuk sokkal fejlettebb, mint amit az összeesküvés általában feltételez. Az összeesküvés reménye kétségtelenül az volt, hogy ez egy sokkal pusztítóbb földrengés lesz a lezajlott 6.0 erősségnél.

Az összeesküvés szintén a HAARP-ot használta a Bardarbunga izlandi vulkán kitöréséhez, hogy a légkörbe kerülő hamu szélsőséges hideget okozzon Európában, hogy újra egy destabilizált állapotot hozzanak létre. Ez segíthetne nekik a saját szempontukból több “sikeres” zavargást megrendezni, és több embert gyorsabban megölni, ha arra kényszerülnek. Ez egy csapda, amikor az előre megtervezett fehérek a muszlimok ellen háború beindul.

Csak annyit mondhatok, hogy “érdekes időkben” élünk, és talán végre látjuk ennek az egész őrületnek a végét a láthatáron.

Nem vagyok híve az összeesküvés tagjainak kínzásának vagy megölésének. Az összeesküvés túlnyomó többsége áldozat, és / vagy erősen félrevezették őket. Nem akarunk még több atrocitást, és nem akarjuk megismételni a történelem hibáit újra és újra.

 

exopolitika / ujvilagtudat / benjaminfulford.net