Home Cikkek Démonok okozta homoszexualitás? (18+)

Démonok okozta homoszexualitás? (18+)

1440
0
Megosztás
A homoszexualitás kérdése, kialakulása és egyáltalán törvényessége is kérdéses napjainkban, és jobb esetben is megosztó. Contessa Adams, egykori sztriptíztáncos, ma már hithű keresztény, bizarr, az oldalunkra kívánkozó teóriával állt elő.

A hölgy úgy véli leszbikusságát sötét erők okozták, miután egymás után többször is találkozott egy szukkubusszal. Az általában férfiakkal viszonyt létesítő nőnemű, démoni lény a gyakori aktussal kimeríti a férfiakat, és az életenergiájukat lopja el. Az adott szukkubusz valószínűleg már unhatta az egysíkú étrendet, és áttért a nőkre. Contessa Adamst egymás után több éjszaka is meglátogatta, amitől a hölgy elkezdett saját neméhez vonzódni. Természetesen az ilyen, démoni tapasztalatok (Contessa Adams szerint az áldozatok aggódnak attól, hogy a földöntúli élmények után már képtelenek lesznek közönséges halandókkal örömet érezni) kizárólag a hit erejével gyógyíthatóak, és amennyiben nem vágyunk a szukkubusz (vagy hímnemű párja, az inkubusz) társaságára, imádkoznunk kell. Adams az Újszövetségben hasznos segítséget talált, Máté evangéliumának egyik jelenete, egy démonról szól, aki már nem tud visszamenni a házba a lakókat kínozni, miután az otthonukat kitakarították és rendbe tették. Adams úgy véli, ez egy hatékony elűzési módja a démonoknak.
Contessa Adams nincs egyedül a véleményével, többen vélik úgy, hogy a homoszexualitás ördögűzéssel kiválóan gyógyítható. Eddie Smith, vallási vezető is így gondolkodik, szerinte a legfőbb bizonyíték az ördögtől eredő szexuális aktusokra az, hogy a pogány vallások hívei gyakran beszámolnak ilyen jellegű élményekről. Tovább, Smith úgy véli, hogy a félelem és az engedetlenség vonzza igazán a démonokat, ezért a Szentlélek közbenjárását kell kérni, hogy a tévelygő lelkeket ?átprogramozza?. Amennyiben az emberek nem engedelmeskednek, ezek a borzasztó, szexuális erőket megtestesítő démonok vissza fognak járni hozzájuk, és megerőszakolják őket (kivéve, ha időközben rendbe teszik a szobájukat, mert akkor nem).