Home Cikkek Dimitry Medvedev: “Földönkívüliek élnek közöttünk” – mondta az orosz miniszterelnök

Dimitry Medvedev: “Földönkívüliek élnek közöttünk” – mondta az orosz miniszterelnök

5

A korábbi orosz elnök, jelenlegi miniszterelnök erről egy televíziós beszélgetést követően beszélt az őt kérdező riporternek.

A Ren-TV esti műsorának vendége volt Dimitry Medvedev, egykori orosz elnök, jelenlegi miniszterelnök. Az élő műsort követően az egyik újságíró hölgy odalépett a stúdiót éppen elhagyni készülő Medvedevhez és rákérdezett nála a földönkívüliek létezésére. A beszélgetést egy szemfüles operatőr rögzítette.

A korábbi elnök először nevetett, majd komolyra váltott és a következőket válaszolta:

– “Először és utoljára mondom el önnek, a nukleáris indítókódokkal együtt az elnöknél vannak a Top Secret feliratú mappák is. Ezekben minden megtalálható a bolygónkat látogató idegenekről. Ezeket a jelentéseket az a titkos ügynökség készíti, amelyik az országunkban tartózkodó földönkívüliek feletti ellenőrzést végzi. Az elnöki ciklus végén két mappát és a nukleáris indítókódokat tartalmazó kis bőröndöt megkapta az új elnök.”

Végül a riporter még rákérdezett, hogy mennyi földönkívüli tartózkodik Oroszországban, mire a miniszterelnök a következőt felelte: – “Erre nem válaszolhatok, mert általános pánik törne ki.” Az alig egy perces interjúról a világ nagyobb hírügynökségei is beszámoltak. A fenti fotón a Sky News rövid tudósításából kimerevített felvétel látható. Az első rövid tényközlést követően ugyanakkor szombaton már több forrás is azt írta, hogy Medvedev csupán tréfálkozott. Kétségtelen tény, hogy az orosz miniszterelnöktől nem áll messze a humor, azonban többek szerint ezúttal a viccelődés csupán megtévesztő álca.

A videót ide kattintva tekintheti meg!

5 COMMENTS

  1. Gratulálok megint idevágó hozzászólás… MEg képek… Talán ha nem illuminátusokat meg anunnakiakat kergetnénk hanem a valódi földönkivüli “problémával” foglalkoznánk akkor esetleg már rég válaszokat kaphattunk volna. Én láttam ufót, én fényképeztem kameráztam is már ilyesmiket s?t….. És még mindig nem fér a fejembe, hogy a valódi tények helyett mért a neten terjed? szemetet kell átrágni milliószor?! Ahány ember annyi hülyeséget tesz hozzá és vesz el ebb?l a meséb?l a végén már ember legyen a talpán aki ezt követni tudja! Hiszem hogy földönkívüliek látogatnak minket, hiszem hogy talán már “köztünk is vannak” de ez a sok mese…