Döbbenetes képeket küldött a műhold: Lopják a Nap energiáját a földönkívüliek

bolygofaloÖt év alatt legalább negyedszer bukkant fel az óriásbolygó méretű sötét objektum a Nap közelében, hogy megcsapolja a felszínét. A döbbenetes képeket a NASA egyik napfigyelő műholdja készítette 2017 május 25-én. Tisztán látszik, amint egy óriásbolygó méretű, sötét objektum a Nap felszínéhez közel egy köldökzsinór szerű képződménnyel összekapcsolódik a fortyogó felszínnel.

A legtöbb elmélet szerint valamiféle energiabegyűjtés tanúi lehetünk. A hatalmas objektum mintha a szoláris plazmát szipkázná el a csillagunktól.

csapoljak-a-napot-napiufo

A különös jelenség már többször is felbukkant az elmúlt években. Azóta számos új elmélet született a Nap körül felbukkanó különös anomáliákról. Ezek közt szerepel egy a Nap közelében található féreglyuk is, amely a világegyetem egy távoli részével van összeköttetésben.

 

Többen úgy vélik ennek is köze lehet a hatalmas plazmafaló felbukkanásához. Talán éppen ott szállítják el a Napból kiszipolyozott elképesztő mennyiségű energiát…

napiufo.hu

 

Share on Google+Email this to someoneShare on LinkedInShare on TumblrTweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Reddit

One Comment

  1. Ateisten szerint:

    Aztán van még az a verzió, hogy igyekeznek valahogy megmenteni ezt a mai emberiséget. A dolognak köze lehet a rezgésszinthez, meg olyan mendemondákhoz, miszerint a Nap ciklusai és a földi civilizációk fénypontjai/hanyatlásai is összefüggenek.

Vélemény, hozzászólás?