Home Földönkívüliek Dömsödi Gábor nyugodt életét ufók zavarták meg

Dömsödi Gábor nyugodt életét ufók zavarták meg

765
0
Megosztás

Ennek a cikknek az olvasása 1 percig tart

Jy6ktkqTURBXy9iODBkOWJlMGVjNzg4MzAwZDY2OGExYjA0NmE0ZTFjNy5qcGVnkpUDACnNBLDNAqOTBc0DFM0BvAHajdú Péter élete jó ideje botrányokkal teli. Hol magánélete van válságban, hol karrierje forog kockán. A műsorvezetőt kirúgták a TV2-től, de nem marad képernyő nélkül, mert átigazol az ATV-hez. Oda, ahol egyszer még Dömsödi Gáborral is vezették a NÉVshowR-t. Az egykor sikeres páros az elmúlt években kígyót-békát kiabált egymásra.

Dömsödi két évvel ezelőtt botránykönyvében rendesen kitálalt Hajdú furcsa dolgairól, barátnőiről is, hiszen végigasszisztálta a híres hölgyekkel való szerelmeit, szakításait. Sokáig gúnyolták, cikizték egymást. Azóta végleg elmérgesedett a viszonyuk. Mióta szétváltak, Dömsödi képernyő nélkül van, míg Hajdú sikeres műsorokat vezet. Az idősebbik egykori tévés közösségi oldalán megosztott posztjaiból az derül ki, hogy azért figyelemmel követi volt kollégája életét. Nemrég ironikusan megosztotta.

14040051_911043125667417_1277407972703481455_n

?Maradt még néhány példány a most különösen időszerű könyvemből. Egészen pontosan 5 raklap. Egyben eladó, kimérve nem.? Bokor polgármestereként nyugodt, boldog családi életet él, igazi lokálpatrióta a környéken. Traktorrádiót vezet, traktor versenyeket szervez és a veterán autókkal is foglalkozik. A nyugodt életet a napokban egy furcsa jelenség zavarta meg, mintha ufót láttak volna. Fotóval meg is osztotta közösségi oldalán ?Pásztó környékén?! Már csak ez hiányzott!?

blikk.hu