Home Cikkek Ducle bázis – Új Mexiko

Ducle bázis – Új Mexiko

0

Az Új-Mexikó állambeli Dulce közelében, a Jicarilla Apache Indian Reservation területén lévő Archuleta-fennsík alatt majdnem két mérföld mélyen található létesítmény létezéséről nagyon kevesen tudnak a világon. Itt van a Föld legelső és fő egyesített USA-kormány/idegen biogenetikai laboratóriuma. Ezen kívül több másik is található Colorado, Nevada és Arizona államok területén.

Ducle bázisA többszintes létesítmény legalább hét ismert szinttel rendelkezik, valamint egy központtal, amit a bázis biztonsági személyzete irányít. Lefelé haladva egyre szigorúbbak a biztonsági intézkedések. Több, mint háromezer real-time kamera található szerte a komplexumban a kulcsfontosságú pontokon (kijáratok és bejáratok). A Dulce közelében lévő biztonsági kijáratok száma meghaladja a százat. A legtöbb az Archuleta-fennsík közelében van, mások délre, Dulce Lake-nél, vagy keletre, Lindrith közelében. A mélyebben található szekciók természetes barlangrendszerekbe csatlakoznak.

ducle_dulce-base

Szürkék:

A legtöbb idegen az 5., 6. és 7. szinten tartózkodik, szálláshelyük az 5. szinten van. Az idegen faj, akik a komplexum legnagyobb részét irányítják, a Szürkék, akiket ma már az Új Világrend ellenségeiként tartanak számon. Az ötvenes években nagyszámú embert használtak kísérleteikhez. A hatvanas években ez az arány megnőtt, a Szürkék kezdtek gondatlanná válni, tevékenységük pedig öncélú lett. A hetvenes évekre igazi szándékaik nyilvánvalóvá váltak, de a kormány “Különleges Csoportja” továbbra is falazott nekik. A nyolcvanas évekre a kormány végre felfogta, hogy nincs védelem a Szürkék ellen. Ezért intézkedéseket hoztak, hogy felkészítsék a lakosságot a nem emberi, földönkívüli lényekkel való kapcsolatra. Egy lehetséges szövetséges, a Reptoidok a Szürkék ellenségei, kapcsolatuk igencsak feszültséggel teli. A Szürkék egyetlen ismert ellensége a Reptilliai faj, akik úton vannak a Föld felé.

Egy Thomas C. nevű ember, aki az ún. “Dulce-papírok” ellopása révén vált ismertté, azt állítja, hogy több, mint 18.000 Szürke van a Dulce-bázison. Azt is elmesélte, hogy egy kollégája hogyan találkozott szemtől szembe egy hat láb magas Reptoiddal, aki a házában materializálódott. A Reptoid nagy érdeklődést mutatott a falon található, Új-Mexikót és Coloradót ábrázoló térképek iránt. A térképek tele voltak színes gombostűkkel, amik a az idegenek által elkövetett csonkítások, eltérítések, idegenek barlangjainak, UFO-aktivitás, repülési útvonalak, ősi romok vagy feltételezett idegen földalatti bázisok helyeit jelölték.

A kormány egyes tagjai azt szeretnék, hogy a közvélemény tudomást szerezzen arról, mi is történik. Mások (az Együttműködök) azt akarják, hogy mindent megtegyenek annak érdekében, hogy a kisszámú Elit túlélje a konfliktusokat.

Rabszolga hibridek előállítása (emberek által végzett) klónozással:

A “Titkos Kormány” a világ legnagyobb és legkorszerűbb biogenetikai kutatólaboratóriuma (ez Los Alamosban található) által tökéletesített eljárás segítségével klónozott embereket. Az elit emberek így rendelkeznek saját, feláldozható rabszolga-fajjal. A Szürkékhez hasonlóan az USA-kormány is termékenyített meg nőket titokban, majd három hónap elteltével eltávolították a magzatot, és annak növekedését laboratóriumban gyorsították fel. A biogenetikus programozás (DNS-manipuláció) után egy implantátum segítségével rádióhullámok útján lehet őket irányítani.

Több más embert is implantáltak hasonló készülékekkel. Ezek telepatikus kommunikációs csatornákként és telemetrikus “agymanipulációs” eszközökként funkcionálnak. Ezt a hálózatot a DARPA fejlesztette ki és állította üzembe. Többek között funkciói közé tartozik a rádió-hipnotikus intercerebralis (agyféltekék közötti) irányítás és az elektronikus memóriatörlés.

Továbbfejlesztették a rendkívül alacsony frekvenciájú és elektromágneses hullámok

kibocsátására képes berendezéseket, amelyek képesek émelygés, fáradtságérzet, ingerlékenység, vagy akár halál okozására is. Az ilyen irányú, organizmusok közötti biodinamikus kapcsolatokkal foglakozó kutatások eredményezték azt a technológiát, amely képes megváltoztatni a genetikai felépítést és gyógyítani.

Nyilvános és titkos kutatások:

Az USA Energiabizottságának titkára, John Herrington a Lawrence Berkeley Laboratóriumot és az Új-Mexikóban található Los Alamos Nemzeti Laboratóriumot jelölte meg új genetikai kutatóközpontokként az emberi gének megfejtésére irányuló program keretében. A gének tartalmazzák a genetikailag kódolt utasításokat, amelyek egy egyszerű sejt, egy megtermékenyített petesejt élő organizmussá válásához szükségesek.

“Az Emberi Gén Projektnek lesz talán a legnagyobb közvetlen hatása a ma előttünk álló tudományos kezdeményezések közül”, mondja David Shirley, a Berkeley Laboratórium igazgatója.

Ez a kutatás már évek óta folyik titokban a Dulce-ban található biogenetikai laborokban. A 6. szintet az ott dolgozók csak “Rémálom Hallként” emlegetik. Itt találhatóak a genetikai laborok. Az ott zajló bizarr kísérleteket egyszer valaki a következőképpen írta le:

“Többlábú ’embereket’ láttam, akik félig embernek, félig polipnak néztek ki. Voltak hüllőszerű emberek és szőrös szerzemények, amiknek emberi kezeik voltak, és úgy sírtak, mint a csecsemők, emberi szavakat utánoztak… Volt ott egy csomó gyíkszerű ember ketrecekben. Azokat a teremtményeket aligha lehetne halakkal, fókákkal, madarakkal vagy egerekkel összetéveszteni. Volt több ketrec (és tartály) szárnyas humanoidokkal, groteszk, denevérszerű lényekkel… de méterestől kétméteresig. Sárkányszerű szerzemények és drako-reptoidok.”

“A 7. szint még rosszabb. Sor-sor után sorakoznak a lefagyasztott emberek és ember-keverékek. Vannak embriótároló tartályok is, amikben humanoidok találhatóak a fejlődés különböző állapotaiban. Gyakran láttam ketrecbe zárt embereket, általában elkábítva vagy gyógyszerezve, de néha kiabáltak és segítségért könyörögtek. Nekünk azt mondták, hogy menthetetlenül őrültek, és az őrültség gyógyítását célzó, veszélyes gyógyszertesztekben vesznek részt. Megtiltották, hogy beszéljünk velük. Az elején még el is hittük. Végül 1978-ban az ott dolgozók egy kis csoportja felfedezte az igazságot. Így kezdődött a Dulce-i háború.”

Amikor az igazság kiderült, hogy embereket állítanak elő eltérített nőkből, akiket akaratuk ellenére termékenyítenek meg, alakult egy ellenálló csoport. Nem sokat tehettek, és tagjaik merényletek áldozatai lettek vagy “különös körülmények között elhaláloztak”.

ducle_base8

Mint ahogy az korábban említésre került, több, mint 18.000 idegen van a Dulce-komplexumban. 1979 végén volt egy összetűzés, főleg a fegyverzet, haditechnika miatt, és a földi tudósok és a katonai személyzet nagy részét megölték. A létesítményt bezárták egy időre, de jelenleg működik.

Az emberek és állatok eltérítései ritkábbak lettek a nyolcvanas évek közepére, amikor a Berkeley-i laborok elkezdték a mesterséges vér előállítását a Dulce-i létesítmény számára. William Cooper a következőket állítja: “Egy összetűzés során a Delta Csoport (ez valószínűleg nem azonos a Delta Force-szal) hatvanhat embere életét vesztette. A Delta Csoport a felelős az összes idegenekkel kapcsolatos program biztonságáért.”

A Delta Csoport tagjain jelvények láthatók: egy fekete háromszög piros háttér előtt. A ‘delta’ a görög ábécé negyedik betűje. Az alakja háromszögletű, és egyértelműen egy szabadkőműves jelre hasonlít. Minden bázisnak megvan a saját szimbóluma. A Dulce-i bázis jele egy háromszög, benne a görög ‘tau’ betűvel. A jel meg van fordítva, így a háromszög lefelé mutat.

A “háromszög és három oldalirányú vonal” jelvényt látták “repülő csészealjakon”.

Más jelek leszállásokat és idegen űrhajókat jelölnek.

A Dulce-i komplexum belseje

Ducle BaseA biztonsági tisztek repülős kezeslábast viselnek, aminek bal mellrészén látható a Dulce-i jelvény. A standard kézifegyver a “flash gun”, ami egyaránt hatásos emberek és idegenek ellen. Az azonosító-kártyákon (amiket az ajtók és liftek működtetéséhez használnak) a Dulce-i jelvény, felette pedig egy fénykép van. A “kormány embereinek” ID-kártyáin az USA címere látható, valamint latinul az Új Világrend szavak

A második szint után minden belépő súlyát meztelenül megmérik, majd egy fehér egyenruhát kapnak. Az összes fontos terület bejárata előtt mérlegek vannak beépítve. Az adott személy kártyáján található súlynak és kódnak egyeznie kell, vagy az ajtó nem nyílik ki. Bármilyen súlyeltérés (ami meghaladja a három fontot) esetén a rendszer riadóztatja a biztonsági személyzetet. Senki nem vihet ki vagy be semmit az ilyen területekre/ről. Az ellátmányt, felszerelést például egy biztonsági szállítószalag-rendszeren továbbítják. Az idegen szimbólumnyelv sok helyen megtalálható a létesítmény területén.

A bázis építése alatt (ami több év alatt több szakaszban történt) az idegenek részt vettek tervezésben és az építkezésben. Az ott dolgozó személyek nem mindig értették az általuk összeszerelt berendezések technológiáját, azok mégis működtek az összeállítás után. Például: a lifteknek nincsenek drótkötelei. Mágneses elven működnek. A mágneses rendszer a falakba van építve.

Nincsenek hagyományos elektromos berendezések. Minden fejlett mágneses elven működik. Ebbe a mágnesesen indukált világítórendszer is beletartozik. Nincsenek hagyományos világítótestek. Az összes kijárat mágnesesen működik. Állítólag, ha valaki egy nagy mágnest helyez egy bejáratra, akkor ez azonnali megszakítást idéz elő. A rendszert a karbantartóknak kell ilyenkor rendbe tenni.

Tudatmanipulációs kísérletek

Dulce-ban folytak kutatások tudatkontrolláló implantátumokkal, bio-pszi és rendkívül alacsony frekvenciát használó készülékekkel kapcsolatban is, amelyek képesek hangulat, az alvás vagy a szívverés befolyásolására.

A DARPA ezeket a technológiákat emberek manipulációjára használja. Így koordinálják a tevékenységeket, irányítják az ilyen műveletek résztvevőit. Hasonló kutatásokat végzett az ötvenöt tudósból álló “Jason-csoport” is. Titokban felhasználták a technológiák sötét oldalát, és az eredményeket elrejtették a közvélemény elől.

Más projekteket a Nevadában található Groom Lake-i létesítményben (más néven 51-es körzet) végeztek. Ilyen programok voltak például az ELMINT (elektromagnetikus hírszerzés), biológiai, kémiai hadviselés, stb.

A 4. szinten található munkák kiterjednek az emberi aura kutatására, az álmokra, a hipnózisra és a telepátiára is. Tudják, hogyan manipulálható az ember bioplazmikus anyaga. Le tudják lassítani a szívverést mélyalvást okozó delta hullámokkal, képesek statikus sokkot okozni, majd újraprogramozni egy neurologikai számítógépes kapcsolaton keresztül. Adatokat és programozott reakciókat tudnak az emberi tudatba ültetni.

Az emberiség (vagy legalábbis egy része) belépett pszichikai erők technológiaizálásank korába. Fejlesztések folynak az ember/gép kommunikáció, a nanotechnológia, biotechnológiai mikrogépek, pszi-háború, elektronikus memóriatörlés, a rádió-hipnotikus intercerebralis irányítás és különböző (kémiai szerekkel, ultrahanggal, optikai úton és elektromágneses sugárzással történő) viselkedésbefolyásoló technikák terén.

latogatok.hu