Home Paranormális jelenségek Dühös szellem támadta meg a nőt

Dühös szellem támadta meg a nőt

0

A 21 éves Leah Lewis, aki édesanyjával él az angliai Staffordshire-ben, úgy véli, hogy egy láthatatlan természetfeletti lény támadta meg, miközben zuhanyozott. Most médiumot hívott segítségül, hogy megtisztítsa az otthonát.

“Egyáltalán nem éreztem semmit, amíg meg nem láttam a karcolásokat, amikor megszárítkoztam” – emlékezett vissza.

Leah néhány kollégája szerint a szellem egy ellenséges és agresszív férfié lehet, akit a környéken gyilkoltak meg, és aki követte őt haza a munkából.

A támadást megelőzően Leah arról is beszámolt, hogy egy magas, kopasz férfit látott távozni a ház egyik hálószobájából, valamint egy férfi jelenlétét tapasztalta, aki a fülébe lehelt. Azt is hallotta, hogy valaki az anyja szekrényében kotorászik, de senki sem volt ott.

“Mivel most már fizikailag is bántalmaztáka lányomat, úgy gondoltam, hogy elég volt, és tennem kell valamit. Körbekérdeztem a barátaimat és sokan Ian Griffiths médiumot ajánlották.” – mondta az édesanya, Collette.

Amikor Ian eljött hozzánk, részletesen le tudta írni a bátyám hálószobáját, pedig még csak nem is járt bent. Bement anyukám hálószobájába, és egyenesen a szekrényhez ment, és azt mondta, hogy aktivitást érzékel. Megerősített mindent amit tapasztaltunk, majd a férfi szellemét átküldte a másik oldalra” – mondta Leah.

Hogy valóban nyugalomra tért-e a szellem, még nem derült ki.

Fotó: miguel patiño / Pixabay