Home Földönkívüliek Durva! Rejtélyes halála előtt “feketét hányt” az ufóhívő

Durva! Rejtélyes halála előtt “feketét hányt” az ufóhívő

512
0
Megosztás

yv0ktkqturbxy8zymezndrlndnhyzlmoty4n2vkntu4yjq3zgu5ndqxzs5qcgvnkzuczqjsamldCanterbury – Végre elkészült a júliusban elhunyt Max Spiers halottkémi jelentése, de a rejtély csak fokozódott. Nagyon furcsa! Semmilyen lényeges információt sem tartalmaz az angol halottkémek jelentése, pedig hónapokon át próbálták megfejteni, hogy Max Spiers (ł39) miért távozott az élők sorából július 16-án Lengyelországban. – Nyomozz, ha valami történik velem – írta édesanyjának az angol férfi, aki évek óta hirdette az ufók létezését, és a földi jelenlétüket eltussoló összeesküvés leleplezésének szentelte az életét. Főleg ismert művészek, és politikusok után kutatott, és ismerőseinek arról beszélt, hogy fontos információk jutottak a birtokába.

Júliusban egy lengyelországi koferencián kellett volna felszólnia, de addigra meghalt. – Holtan feküdt egy díványon, amikor a szálláson a szobatársa rátalált.

Megpróbálta újraéleszteni, de nem járt sikerrel – idézte fel a Mirror riportjában Spiers édesanyja, Vanessa Bates, aki teljességgel valószínűtlennek tartja, hogy egészséges fia csak úgy meghalt volna.

2_kktkqturbxy8zogm5mji0zmexotrhytc4ntbkzjrin2e4mty3zdllzs5qcgvnkpudtgdncvfnbugtbc0dfm0bva

A holttest Angliába szállítását követően, boncolással próbálták megállapítani, hogy mi okozhatta a férfi halálát, de tanácstalanok voltak, és azok is maradtak. A lengyel orvosok úgy tájékoztatták a brit halottkémet, hogy Max Spiers a halála előtti napokban nagyon legyengült, magas láza volt, és két liter fekete folyadékot hányt. Nem tudni, hogy ezt mi okozhatta, de legalább ilyen nagy rejtély, hogy Max Spiers miért nem hagyta hátra az információit. Érdekes módon, már olyan elméletek is megfogalmazódtak, hogy a kétgyerekes férfi megrendezte a halálát.

blikk.hu