Home Cikkek Ebola: a háttérhatalom újabb taktikája?

Ebola: a háttérhatalom újabb taktikája?

0

Ebola-storyNéhány évente óramű pontossággal a Betegség Megelőző és Ellenőrző Központ (CDC), és az Egészségügyi Világszervezet (WHO) összejátszanak, hogy egy új globális fenyegetéssel kergessék halálos rémületbe az embereket. Mindkét szervezet mérhetetlen nagyságú hazugságokat fog terjeszteni, hogy megpróbáljon megzavarni, félelmet csepegtetve, hogy végül ellenőrzést gyakoroljanak és igazolást szerezzenek a lakosság körében. Már megcsinálták korábban az influenzával, és újra megteszik az Ebolával.

Nem kell visszamennünk sokat, mint a 2009-es influenza világjárvány felhajtásig, és láthatjuk a tökéletes példát a megrendezett nemzetközi megtévesztés hangszerelésére, melynek célja az volt, hogy milliárdokat tartsanak félelemben, hogy a nagy gyógyszergyártók eladhassák milliószámra azt az antivirális hatóanyagot és vakcinát arra az influenzára, mely nem volt veszélyesebb, mint egy nátha.

Az adatok manipulálása, hazugságok reklámozása, a közvélemény folyamatos félretájékoztatása, és a média minden formájának felhasználása kellett, hogy népszerűsítsék a “megtévesztő tervet”, és mindezt a hatékony stratégiát láthatjuk jelenleg kiterjedni egy hatalmas pszichológiai műveletként a világ népességére.

A járványok hangszerelői ugyanazt a történelmi taktikát alkalmazzák, hogy elérjék céljaikat. A profitszerzés nagy szerepet játszik a lakosság előkészítésében az oltási programokra, hogy a folyamat önkéntessé váljon, ne kényszerré. A fokozatos megközelítés integrálja az összes demográfiai és pszichográfiai tényezőt, mint a kor, a nem, a család mérete, nyelv, a kultúra, az oktatás, a munkaköri feladatok, földrajz, vallás, és hogyan befolyásolhatja a választ minden vállalat, termék és szolgáltatás. Ezt tartalmazza valamennyi forgatókönyv, mely károsan befolyásolhatja a működését. Évtizedek kísérletezgetésével a hangszerelők megtanulták a legjobb pszichológiai taktikát.

Ebola-story

A WHO és a CDC is azt állítja, hogy a felügyeleti szabványok alkalmazásával a járványok kitörésénél a világ különböző részein képesek arra, hogy elegendő információt gyűjtsenek ahhoz, hogy kísérleti következtetéseket vonhassanak le, hogy a járványok hogyan fognak fejlődni az elkövetkező hónapokban. Nagy részük ügyes megfogalmazás, és elég meggyőzően rejti el azt a tényt, hogy minden betegségpolitikájuk a válaszokat és a vonatkozó ajánlások előkészítését tekintve tiszta spekuláció és ócska tudományosság.

A jelentés, mely szerint az Ebola gyorsabban terjed Afrikában, mint az irányítására tett erőfeszítések, jelentős félretájékoztatáson alapul. Különösen azzal, hogy a múlt héten bejelentették, hogy a két amerikai, akik már Ebolával fertőzöttek, vissza fognak repülni az Egyesült Államokba, konkrétan az Emory Egyetemre kezelésre, ami egy olyan fejlemény, mely emeli a média félelem motorjának fordulatszámát (és az alternatív médiáét) az Ebola vírussal kapcsolatban.

Az egyik probléma az, hogy a hivatalnokok nem gyűjtenek adatokat az Ebola terjedéséről a pontos laboratóriumi megerősítések alapján, és olyan megbízhatatlan módszerek információit fogják alapul venni, mint például a polimeráz láncreakció (PCR). A hagyományos PCR végeredményei nem túl pontosak, és a végponti észlelés igen rövid dinamikus tartománya kis valószínűséggel mutat ki különbséget a halott vagy élő mikroorganizmusok között. A CDC minden Ebola gyanús beteget ezzel a módszerrel tesztel. A PCR módszer nem tudja azonosítani, ha valaki járványos szinten fertőzött Ebolával. Nyomokban Ebolát találni ezzel a módszerrel még keveset jelent, és ezen a módon azonosítják és jelentik a médiának, hogy egy személy fertőzött.

Ők csak utalni fognak a “megerősített esetekre”, és nem tesznek különbséget a megerősített és nem megerősített eset között. Úgy tűnhet, hogy a “nem megerősített” eseteket megerősítettként kategorizálják, és a számokat a CDC arra használja, hogy bizonyítsa a betegség terjedését, miközben nem ez az igazság.

Ezzel arra is utal, hogy az emberi immunrendszer képtelen az Ebola kezelésére kémiai segítség nélkül, ami szintén teljes hazugság. A spanyol influenza járvány idején 1918-ban az emberek több mint 80 százaléka, akiket allopátiás gyógyszerekkel kezeltek, meghalt. Ugyanakkor az emberek 80 százaléka, akik természetes orvoslásban részesültek, túlélték. Például az afrikai keserű kólafa magjai olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, melyek megölik az Ebola vírust. Továbbá a kávé, az erjesztett szója, a homeopátiás pókméreg és a C-vitamin ígéretes mint Ebola vírus elleni terápia azon közhiedelem ellenére, hogy semmi sem tudja megállítani ezt a halálos vírust, hogy kontrollálatlanul elterjedjen világszerte.

Összezúzni az emberi immunrendszer veleszületett képességét, hogy gyógyítson, és a vegyszerek népszerűsítése egyszerűen egy újabb kísérlet arra, hogy terjesszék a vakcinák szükségességét. Egy kanadai gyógyszeripari cég, a Tekmira már dolgozott az elmúlt években az Ebola kezelésén, az úgynevezett TKM-Ebolán. Olyan betegségek, mint az Ebola gyakran nehezen vonzzák a befektetőket, mivel a gyógyszeripari cégek ritkán látnak nagy nyereséget olyan betegségek kezelésében, amelyek ritkán törnek ki, és csak a világ alacsony jövedelmű területein vannak hatással.

De a TKM-Ebola felkeltette a kormány érdeklődését. A védelmi minisztérium 2010-ben egy 140 millió dolláros szerződést nyert el, miután a vakcina teljesen hatékonynak minősült a nem emberi főemlősök, a csimpánzok kezelésében. A kormány érdeke az Ebola elleni vakcinázásban nagyrészt a bioterrorista támadások megelőzésében van, ahol a betegséget fegyverként lehet használni.

Hogyan válik az Ebola halálos fertőzéssé, és a vakcinák miért nem jelentenek választ?

Nem lehet kétséges, hogy az Ebola veszélyes és ijesztő betegség, ennek ellenére áldozatainak 90 százalékát nem a fejlett világban szedi, főleg két tényező miatt. Az első az ember egészsége általában, a saját immunrendszere és képessége, hogy talpra álljon egy vírusos fertőzésből. A másik a betegségnek való kitettség. A gyógyulás valószínűbb lehet, ha nem volt súlyosabb a kitettség, ami azt jelenti, hogy egy olyasvalakivel került kapcsolatba, aki korai szakaszában volt a betegségnek, és a testnedveiben lévő vírusok mennyisége még nem volt magas. A 90 százalékos halálozási arány szinte lehetetlen volna minden fejlett országban.

Dr. Nahid Bhadelia a Bostoni Orvosi Központ kórházi epidemiológus munkatársa, és a Bostoni Egyetem Nemzeti Fertőző Betegségek Laboratóriumának igazgatója azt mondja, hogy az Eboláról tudni lehet, szüksége van egy ismert jelzőre az emberi sejtek felszínén, amit annak érdekében használ, hogy bejusson a sejtekbe. A kutatók laboratóriumi körülmények között azt találták, hogy egyes emberek sejtvonalában hiányzik ez a jelző, vagy valahogy mutálódott olyan módon, hogy az Ebola nem tud bejutni a sejtekbe. Azonban az Ebola kutatás még nagyon gyerekcipőben jár, és a tudás arról, hogy a vírus miképpen viselkedik, még kialakulóban van.

Az egyik legjobb módja, hogy megakadályozzuk az Ebola terjedését, hogy segítjük az ember immunrendszerét, hogy hatékony választ tudjon adni a vírusra. Az Ebola úgy tűnik, hogy egy egyedi patogén vírus, amelyhez az emberi testnek még nem volt elegendő ideje, hogy megfelelően alkalmazkodjon, és ezért tanulságos megnézni más potenciális természetes gyógymódot, melyeket már vizsgáltak a múltban:

Garcinia kola: Ahogy arról 1999-ben beszámoltak, ennek a hagyományos afrikai gyógynövénynek a magjából készült kivonatról úgy találták, hogy: “…gátolja a vírust (Ebola) a settenyészetben, nem mérgező koncentrációban.”

C-vitamin: A néhai Dr Robert Cathcart szerint, aki nagy tapasztalattal rendelkezett a halálos betegségek nagy dózisú C-vitaminnal történő kezelésében, az “Ebola vírust elpusztítja a szabad gyökök útján, amelyeket semlegesíteni lehet nagy dózísú intravénás nátrium-aszkorbáttal.” Valóban, az Ebola vírusbetegség – ahogy a vírusos vérzéses betegségek általában – akut jellemzői hasonlítanak a skorbutra, a C-vitamin pedig közismert széles körű előnyeiről, beleértve az immun-növelő és vírusellenes tulajdonságait, egy hihetetlenül magas biztonsági ráhagyással.

Ebola_Virus_Victim

Homeopátiás beavatkozások: Egy 1999-ben közzétett tanulmány vizsgálta a hatszemű pók méreg (Sicarius) homeopátiás terápiás potenciálját az Ebola vírus fertőzéssel járó tünetek kezelésében.

Ösztradiol: Egy 2013-as elemzés megállapította, hogy az ösztradiol Ebola vírus ellenes aktivitást mutatott, jelezve a hormonális tényezők jelentőségét, és az esetleges nemi hajlamot a betegségre, valamint az ösztradiol lehetséges terápiás szerepét, ha a jövőbeli klinikai kutatások megerősítik ezeket az eredményeket.

Van sokféle természetes vegyület, melyeknek még értékelni kell a közvetlen Ebola elleni aktivitását és/vagy immunerősítő tulajdonságát, ami nagyon fontos cél lehet a megelőzésben és a gyógyításban is. Pszichológiai, biológiai, környezeti és társadalmi-politikai tényezők mind meghatározzák a vírusfertőzések előfordulását, terjedését és virulenciáját.

Egy széles körben terjedő cikk néhány nappal ezelőtt beszámolt arról, hogy tudósok “bejelentették”, hogy egy Ebola vakcina 50 fehér embernél nem volt hatásos. Ez egy nagy csapás volt a gyógyszergyártó cégeknek, akik cinikusan azt hiszik, hogy csak akkor hozzák mozgásba az üzletet, ha pénz van a láthatáron.

Az Ebolának számos törzse van. A jelenlegi törzs a ZEBOV, vagy Zaire vírus, de van szudáni és elefántcsontparti változata is. Lehetetlen létrehozni egy olyan vakcinát, amely mindegyik ellen hatásos. A vakcinák rekord méretű kudarcokat is elkönyvelhetnek a gyorsan terjedő járványoknál. Donald Allegra, a Newton Orvosi Központ fertőzés felügyeletének elnöke emlékszik, hogy megpróbált megállítani egy kanyarójárványt egy kambodzsai menekülttáborban az 1970-es években. “Beoltottunk 10.000 gyereket, de nem volt hatással a járványra,” – mondta. “A vakcinák és az akut járványkitörések nem működnek jól együtt.”

Ellentétben a sejtekkel, az Ebola vírus nem tudja a genetikai anyagot önmaga felhasználni. Az élő anyag szaporodik, és átadja a genetikai anyagát, mint egy tervet a növekedéshez és a szaporodáshoz. Azonban az Ebola vírusnak, ahogy más vírusnak is egy élő sejtre van szüksége annak érdekében, hogy működjön és szaporodjon, különben elpusztul. Nem tud bináris hasadással osztódni, mint a baktériumok. Egy oltóanyag segíthet a vírusnak, és optimális környezetet biztosíthat a fogadó sejtekben, ahol ezután kifejtheti minden energiáját, és arra használhatja forrásait, hogy több száz másik vírust hozzon létre. Ezt teszi az akadálytalan immunis elnyomáson keresztül, melyet a T-sejtek befolyásolnak. Az oltás átjárót biztosít, a természetes immunitás nem, és ez a folyamat nagyobb mértékben elnyomja a sejtes immunitást. A szegény, gyenge sejt általában szétrobban az összes vírustól, mint a túlfújt léggömb, és megsemmisül a folyamatban. Ezután a vírus kapcsolódik egy új, meg nem fertőzött gazdasejthez, és a virális fertőzés folytatódik. Az oltás soha nem oldja meg az Ebola kirakóst.

Adenovírus vakcinák esetében, amelyeket már használnak Libériában és Guineában, súlyos mellékhatások lehetnek. Amennyiben bármelyik népesség megbízik az Ebola vírus oltásban, az elmondhatatlan mértékben okozhat haláleseteket.

 

újvilágtudat / preventdisease