vasárnap, augusztus 25, 2019
Home Földönkívüliek Egy atomfizikus szerint láthatatlan lények élnek a Föld légkörében

Egy atomfizikus szerint láthatatlan lények élnek a Föld légkörében

1075
2
Megosztás

dr-coprp-451704Ha már egy atomfizikus is olyasmit állít, ami szembe megy az elfogadott tudományos nézetekkel, akkor ott valami igen érdekes dolog lehet a háttérben. Vagy megőrült az illető, vagy valami olyasmit fedezett fel, ami a világegyetemről alkotott képünket drámai mértékben fogja megváltoztatni! Az optikával, atomfizikával és energiával foglalkozó Thunder Energies Corporation kutatásait vezető, a Harvardon tanult olasz-amerikai atomfizikus Dr. Ruggero Santilli, azt állítja, hogy a Föld légkörében élő ?láthatatlan entitásokat? fedezett fel.

Dr. Santilli, az American Journal of Modern Physics folyóiratban megjelent cikkéből kiderül, hogy legalább kétféle Láthatatlan Földi Entitást észleltek. Az egyik sötét, vagyis a digitális kamerával készített felvételen fényes háttéren jelentkező sötét alakként észlelhető, a másik pedig világos, ami ennek éppen az ellenkezője.

Mégis hogyan derült ki a dolog, ha nem látjuk őket? Egyszerű: Santilli egy saját magáról elnevezett teleszkóppal tette a felfedezést, amit kifejezetten azért fejlesztettek ki, hogy bizonyítékokat találjanak az antianyag galaxisok, az antianyag kozmikus sugárzás és az antianyag aszteroidák létezésére.

legkori-entitasok

Dr. Santilli egyelőre még függőben lévő szabadalma konkáv lencséket használ, amelyek szerinte képesek szabad szemmel nem látható életformák megfigyelésére. ?Ez egy izgalmas felfedezés. Még nem tudjuk, hogy mik ezek a szabad szemmel vagy hagyományos teleszkóppal nem látható entitások, de a Santilli teleszkópra felszerelt kamerákkal jól láthatók.? A modern digitális kamerák már egyébként is különféle szűrőkkel vannak felszerelve, amelyek olyan fénytartományokban is képesek rögzíteni a látványt, amelyeket a mi szemünk nem érzékel. A Santili teleszkóppal viszont többszörösére növekszik a kamerák érzékenysége. A felfedezést két meg nem nevezett amerikai asztronómus egymástól függetlenül is megerősítette.

A professzor szerint ráadásul ezek a lények folyamatosan kémkednek utánunk, figyelnek minket.

dr-coprp-451704

?Arra a kérdésre, hogy mik ezek az entitások, a kormánynak kell megadni a választ, mert akármik is legyenek, úgy tűnik, jogtalan megfigyelést végeznek bizonyos érzékeny polgári, ipari és katonai létesítményeknél.?

A legtöbb kutató nem veszi komolyan Dr. Santilli munkáját, a professzor viszont úgy gondolja, hogy kritikusai összeesküdtek az általa képviselt ?új tudomány? ellen, mivel az ellenkezik az eddigi elképzeléseikkel, többek között Einstein relativitás elméletével is.

napiufo.hu

2 COMMENTS