Home Cikkek Egy kisgyermek bölcsöje felett jelent meg egy szellem

Egy kisgyermek bölcsöje felett jelent meg egy szellem

0


gyermek_bolcso_szellemJonathan Murphy és a felesége éjszakánként kamerás bébimonitorral figyelik, hogy minden rendben van-e a most nyolchónapos gyerekükkel. A napokban viszont olyan felvételt láttak a bébimonitor kijelzőjén, ami teljesen kiakasztotta őket ? írja a Mirror.

Lehet, hogy csak valami fura koszt néztek szellemnek, de meg vannak róla győzödve, hogy egy kb. másfél perces szellemészlelést sikerült rögzíteniük a consetti otthonukban. A kijelzőn egy fehér folt jelent meg, ami mindenfele úszkált a gyerek körül, amikor észrevették, akkor az apuka bement a gyerek szobájába megnézni, hogy minden rendben van-e.

?Az első gondolatom az volt, hogy ez egy szellem. Tudom, hogy őrültségnek hangzik, de nem találtunk rá más magyarázatot. Még mindig nem tudjuk, hogy mi lehetett az. Nem hajtott el autó a ház előtt, a szobát pedig sötéten tartjuk? ? mondta az apuka a lapnak.

?Victoria nem igazán akarta, hogy visszavigyük a gyereket a szobájába. Még nálam is jobban aggódott? ? mondta Jonathan Murphy.

És valóban, az anya arról beszélt a lapnak, hogy jól kiakadt attól, hogy látott valami szokatlant a nem túl jó képminőségű monitor kijelzőjén. ?Bárcsak hamarabb előkaptam volna a kamerámat, mert már azelőtt ott volt, hogy Jonathan bement volna a szobába! Nem lehetett tükröződés, vagy ilyesmi. Sosem hittem a szellemekben és hasonlókban, de ötletem sincs, hogy mi lehetett. Kissé kiakadtam!? ? mondta az anya, Victoria Murphy.

A felvételen egyébként a legfélelmetesebbnek az a pillanat néz ki, amikor az apa odanyúl a bébimonitorhoz.

gyermek_bolcso_szellem

Velvet