Home Földönkívüliek Egy kiszivárogtató szerint az UFO-kat üldöző pilóták sugárzás okozta égési sérüléseket szenvedtek

Egy kiszivárogtató szerint az UFO-kat üldöző pilóták sugárzás okozta égési sérüléseket szenvedtek

0

Egy volt hírszerző tiszt leírta az amerikai haditengerészet pilótái által tapasztalt fizikai tüneteket.

Louis Elizondo, aki egykor az amerikai kormány titkos Advanced Aviation Threat Identification Programjának (AATIP) vezetője volt, az elmúlt években elég sokat beszélt a témáról.

Miután sokáig azt állította, hogy a kormányzat UFO-technológián alapuló különleges anyagok birtokában van, azt is állítja, hogy látott több, eddig nem publikált videót is, amelyet az amerikai haditengerészet pilótái rögzítettek az Egyesült Államok partjainál azonosítatlan légi jelenségekkel (UAP) való találkozásaik során.

A férfi szernt látott 23 percs videót és olyat is, amin az UFO mindössze 15 méterre volt a pilótafülkétől. Azt is megjegyezte, hogy egy pilóta fizikai tüneteket tapasztalt a tárgyak közelsége miatt. Amikor a repülés után a pilóta hazatért, olyan volt, mintha leégett volna a napon és négy napig vörös volt a bőre.

Elizondo szerint ez a sugárzás jele; nem leégés, hanem sugárzás okozta égési sérülés. Azt is állította, hogy néhány pilóta az idő eltorzulását tapasztalta: minél közelebb kerülünk egy ilyen járműhöz, annál inkább megváltozik a tér-idő észlelése.

Hogy pontosan mennyi igazság van ezekben az állításokban, az továbbra sem világos.

Fotó: CC BY 3.0 Max Moszkowicz