Home Paranormális jelenségek Egy nagyon ijesztő dolog jelent meg a családi fotón!

Egy nagyon ijesztő dolog jelent meg a családi fotón!

0
Kim Davison / Facebook

Ez az ártatlan pillanatfelvétel, amelyet egy népszerű fürdőhelyen töltött családi nap során rögzítettek, úgy tűnik, valami váratlan dolgot mutat.

Az ausztráliai Queenslandből származó Kim Davison még 2014-ben ment el barátnőjével, Jessie Lu-val és három gyermekükkel úszni a Murphy’s Hole nevű helyre a Lockyer-folyónál.

Szép, nyugalmas kirándulás volt, de amikor visszatértek a kirándulásról, és megnézték a készített fotókat, észrevették, hogy az egyik képen mintha egy titokzatos negyedik gyerek látszana a vízben, aki a két felnőtt között hátul látható.

Bizony, a fényképen valóban látszik valami, ami egy másik gyermek fejének tűnik, tehát ha nem a három gyermekük egyike volt, akkor ki volt az, és miért nem vette észre őket akkor senki?

A legfelkavaróbb azonban az a felfedezés volt, hogy – majdnem 100 évvel ezelőtt – egy Doreen Sullivan nevű fiatal lány állítólag éppen ezen a helyen fulladt bele a Murphy’s Hole-ba.

Davison még azt is állította, hogy a lánya arra panaszkodott, hogy valami kétszer is megragadta a lábát, miközben ott úsztak.

“Amikor visszamentem egy utolsó fürdőzésre, hogy lehűtsem magam, éreztem valamit a hátam mögött, ahogy kiléptem a vízből, de megpróbáltam nem tudomást venni róla” – emlékezett vissza.

Ez tehát paranormális jelenlét bizonyítéka lehet, vagy van hagyományos magyarázat?