Home Földönkívüliek Egy nő azt állítja, hogy legalább 50 alkalommal rabolták el földönkívüliek

Egy nő azt állítja, hogy legalább 50 alkalommal rabolták el földönkívüliek

0

Paula Smith, egy 50 éves, az anglia Bradfordból származó nő azt állítja, hogy már több tucat közeli találkozása volt földönkívüli látogatókkal. Első elrablási élményét kislánykorában élte át, azóta pedig több mint 50 alkalommal rabolták el őt idegenek.

“Amikor jönnek, annak nincs semmi előjele Csak úgy megtörténik. Csak annyit tehetek, hogy folytatom a normális életemet, különben megőrülnék. 1982-ben láttam először űrhajót. Az erdőben voltam, és teljes csend volt. Az ösvény egyre keskenyebb lett, és hallottam a szívem dobogását. Emlékszem, hogy a sötétségbe néztem, miközben a szememnek kellett egy kis idő alkalmazkodni a sötéthez. Láttam valamit, ami úgy nézett ki, aminek bumeráng alakja volt, rajta egy karokkal. Mindegyik kar végén egy-egy fény volt. Három fényre emlékszem, az egyik kék volt, a másik zöld, de a harmadik fény színére nem emlékszem” -mondja a nő

Élményei jól ismertek azok számára, akik szintén azt állítják, hogy földönkívüliek rabolták el őket: Smith-t állítása szerint egy fejlett technológiájú űrhajó fedélzetére vitték szürke, nagy szemű entitások. Többször előfordult olyan is, hogy utána furcsa zúzódásokkal és nyomokkal ébredt fel. Olyanra is emlékszik, hogy megpróbált futni, de képtelen volt rá.

“A családom szerint egy alkalommal négy órán át eltűntem, de nem emlékszem arra, hogy valójában mi történt. Nem szűnnek meg az élmények.” – tette hozzá.

A képet danielarealpeg készítette a Pixabay-en.