Home Paranormális jelenségek Egy padon ülő kísértetet fotóztak le

Egy padon ülő kísértetet fotóztak le

0

Egy szingapúri parkban futó nő valami meglehetősen furcsa dolgot örökített meg a kamerájával. A Pasir Ris Park – és különösen annak Sungei Api Api mocsaras területe a helyi folklórban egy női vámpírról ismert.

Umairah az elmúlt napokban ebben a parkban futott, amikor észrevette, hogy egy hosszú hajú nő ül egyedül egy padon a sötétben.

“Miért ült ott egy nő csak úgy egyedül ?” – írta a Facebookon. “Csak bámulta a tavat a sötétben.”

Mivel a jelenséget furcsának találta, készített egy fényképet, aztán tovább futott. A történet itt azonban nem ért véget, ugyanis futás közben arra lett figyelmes, hogy valaki suttogva kimondja a nevét. Ekkor körülnézett, de senkit nem látott maga körül.

“Libabőrös lettem, és a tarkómon felállt a szőr” – írta. “Tudom, hogy akármivel is találkoztam, nem ember volt, a közelben pedig nem volt senki más.”

A fotóval kapcsolatban a Facebook felhasználói megjegyezték azt is, hogy a furcsa nőnek nem látszott a lába – a pad alatti terület üres volt.

Lehet, hogy egy valódi nőt látunk a képen, csak keresztbe tett lábbal ült? Vagy lehet, hogy parajelenségnek vagyunk a szemtanui?

A fotó forrása: Facebook / @nurumairah