Home Paranormális jelenségek Egy parajelenségeket vizsgáló kutató visszaemlékezett első paranormális élményére

Egy parajelenségeket vizsgáló kutató visszaemlékezett első paranormális élményére

0

Mark Egerton több mint négy évtizede foglalkozik paranormális jelenségek kutatásával.“A paranormális jelenségekkel kapcsolatban az az érdekes dolog, hogy bizonyos mértékig mindenki érdeklődik feléjük.” – mondta.

“Ha megkérdezzük azokat akik hozzánk közel állnak, hogy van-e valamiféle különös tapasztalatuk amit nem tudnak megmagyarázni, majdnem mindegyik igennel fog válaszolni.”

Egerton első különös találkozása az ismeretlennel 1977-ben történt amikor 15 éves vot.

“Az egyik nap egy barátomhoz, Davidhez mentem biciklivel egy Midloe nevű kis faluba. Amikor odaértem, a biciklit egy régi mosodában hagytam, ami abban az időben raktárnak volt használva.” – emlékszik vissza.

“Ez volt mindig is a ház legsötétebb helyisége, de egyáltalán nem volt félelmetes. Amint kijöttem onnan, egy kellemetlen, hideg érzés lett úrrá rajtam. Csak egy pillanatig tartott, de amikor megfordultam és jobbra néztem, megláttam egy szerzetest aki valamiféle régi kenyérsütő mellett állt.”

Később megtudta, hogy az épület egyszer apátság volt.

“Ha tudtam volna korábban arról, hogy miként működött a ház régen, akkor meggyőztem volna magam arról, hogy csupán az elmém játszott velem.” – mondta.

“Ugyanakkor csak egy fiatal kölyök voltam, aki annyit tudott mindössze, hogy egy nagyon régi farmházban van.”

Egerton számára ez az eset személyessé vált és mivel nem volt rá bizonyítéka, nehéz volt meggyőznie másokat arról hogy mennyire nem mindennapi dolgot élt át.

“Amikor aznap este hazamentem és elmeséltem a szüleimnek mi történt, elutasítóak voltak és azt mondták fejezzem be a viccelődést.” – mesélte.

“Szerencsére azonban Marilyn nagynéném és a férje Trevor Kenward hitt nekem.”

Cambridge News | paranormal.hu