csütörtök, április 25, 2019
Home A múlt rejtélyei Egy régi pszichiátria, amitől libabőrös leszel

Egy régi pszichiátria, amitől libabőrös leszel

446
0
Megosztás

Nincs is rosszabb annál, amikor egy olyan világban rekedsz, ahol már nem kéne lenned. Állítólag a Bethany House-ban rengeteg szellem jár kel. A félelmetes helyszín East Highlanden található.

1

Állítólag a helyszínen főleg ellenséges és veszélyes szellemek találhatóak, hiszen ezek az emberek rengeteget szenvedtek már életükben is. A Bethany ház ugyanis fénykorában pszichiátriaként szolgált. Sok beteget bántalmaztak és rosszul is bántak velük, így csak fokozták a szenvedésüket.

2

A helyiek között rengeteg legenda terjed a helyszínen. Sokan beszélnek egy férfiről, akin sokkterápiát alkalmaztak, de egyik éjjel sikerült elcsennie egy kést egy idősebb embertől. A férfi tele volt haraggal, ezért megölt egy biztonsági őrt, mielőtt kioltotta saját életét. Állítólag ennek a betegnek a lelke is a pszichiátria falai között rekedt. És ez csak egy a sok félelmetes entitás közül.
A helyszínre még bántalmazott terhes lányokat is befogadtak, hogy megvédjék őket. Az egyik történet szerint egy nővér tovább kínozta ezeket a lányokat, sok esetben el is veszítették a bántalmazás miatt a kisbabájukat. De végül egy nő rátámadt a nőre és megölte, akinek a lelke továbbra is a szobákban van.
Néhányan azért vannak olyan bátrak, hogy mégis bemennek a romok közé. Sokak közülük egy középkorú nőt látott a helyszínen. Állítólag a nő kontrollálhatatlanul nevet, a szeme pedig teljesen fekete.

3 4

Néhány felfedezőnek még vágásnyomok is jelentek meg a testén, miután meglátogatta a Bethany házat. Egy történet szerint egy fiatal fiú is meglátogatta a helyszínt, aki egyáltalán nem hitt a szellemekben. Állítólag bement a romok közé, de sohasem jött elő onnan.

Bizzarium