Home Cikkek Egy szörny csontjait találták egy szibériai tóban?

Egy szörny csontjait találták egy szibériai tóban?

1

Maga a tó már régóta szerepel a kutatók listáján, furcsa jelenségekre keresik a választ. A Labinkir-tó például soha nem fagy be ? a környék tavait mind vastag jégréteg fedi a hosszú szibériai télen, de a Labinkir-tó h?mérséklete nagyjából két fok körül marad. Emiatt arra gondolnak, hogy föld alatti, forró víz? forrás melegíti a vizet. A tó hossza 45 kilométer, mélysége 52 méter.

3843582_647b741e5b3b5a9e1d44e9e78b1f9383_wm.jpg

Nem ez az els? alkalom, hogy megtalálni vélik a tó szörnyetegét, helyiek szerint már tudósok is látták az állatot. A fent idézett Viktor Tverdokhlebov vezetett évtizedekkel ezel?tt egy kutatócsoportot a közeli Vorota-tóhoz. Állítása szerint látott egy orkához hasonlító állatot, amely a tó felszíne alatt úszott. Egy másik kutató, Ludmila Emelijanova pedig 2012-ben állította, hogy látott valamit. A Moszkvai Egyetem kutatója hanghullámokkal vizsgálta a tó alját és bár nem biztos abban, mit fedeztek fel, azt gondolja van ott valami.

A Labinkir-tó szörnyetege nagyon hasonlít a Loch Ness-i szörny legendájához, többen látni vélték, még többen hisznek benne. Jurij Geraszimov, az orosz tudományos akadémia tagja szerint ha hihetünk a leírásoknak, akkor az állat feje olyan nagy, hogy másfél méter van a két szeme között és legalább 7-8 méter hosszúra nyúlhatott a hal. Persze mindezt nem kell nagyon komolyan venni, egészéges szkepticizmussal az ember nem d?l be annak, hogy néhány állítólagos csont igazolja egy tudományosan sosem bizonyított állat létezését. És ha a csontok el? is kerülnek, az ilyen leletek általában végül teljesen hétköznapi magyarázatokkal szolgálnak. Ahogy tavaly a San Diegó-i démonfajzatról is kiderült, hogy oposszum volt, vagy ahogy a szintén tavaly Szibériában látott mamutról kiderült, hogy hamisítvány.

1 KOMMENT

  1. late and as well lazy t complete it myself correct now, Im afraid). Blue Bridesmaid Dresses Essentially, it was a somewhat lower high quality, shion line Cartier introduced within the seventies or eighties. Hartmut Richter Pink Floyd. QUINCEANERA DRESSES Dark side from the moon. Side 1 green dresses, track 4. Gallet Facebook page: I like the skullncrossbones cartouche by the crown.I think that’s a hallmark . But I cant discover a match. “The watch has t become surrounded by a history. You’ll need over just an excellent style. You’ll need t make an atmosphere about the item. Who’s the business behind it. Why are they utilizing this material. Individuals have t have the ability t determine the watch with themselves. Its according t emotion.” Ralph Furter Omega the sign of Excellence because 1848. Jaeger Le Coultre Horlogerie de Luxe depuis 1833 22 occasions Olympic games timekeeper, Nasa watch supplier