Home Összeesküvés elméletek Egy titkos (szabadkőműves) társaság felel Michael Jackson haláláért?

Egy titkos (szabadkőműves) társaság felel Michael Jackson haláláért?

0

A négy éve elhunyt világsztár meghalt a koncertje előtt, mert arra készült, hogy az emberiségnek a figyelmét felhívja a háttérhatalom veszélyeire.

Ezt neki nem sikerült megtenni, mert előtte eltették láb alól. A tény az, hogy egy ilyen világsztár pillanatok alatt rengeteg tömeghez tud szólni egyszerre. A rajongók tömegével vannak a koncerten, ahol Jacko énekét, és beszédét szívesen hallják. Ezt előzte meg a gyáva háttérhatalom, ami mondvacsinált értéktelen papírokkal vette meg az egész világot. Azonban, ha valaki tömegeket meg tud szólítani néhány perc alatt, az veszélyt jelent számukra, tehát el kell tenni az útból.

998969_583275535040813_580866005_n

Ez történt Michael Jacksonnal is, mert azt tervezte, hogy a szabadkőműves tevékenységről akar beszélni rajongóinak. Ő ezt már nem tudta véghezvinni, hanem helyette megtette a lánya, aki egykori öngyilkossági kísérlete előtt felhívta a világ figyelmét az Illuminátus veszélyeire. A tény az, hogy Michael Jacksont, és az egész családját uralta az Illuminati zeneipar. Nem csak velük teszik ezt, hanem a többi világsztárral is.

Pontosan! Sajnos arról van szó, hogy a világsztárok a sikerért cserébe eladják lelküket, hiszen a megjelenésükben különféle kézjelekből ez nyilvánvaló. A lényeg, hogy nem a sztárokat kell elsősorban hibáztatni, hanem a háttérhatalmat, ami megveszi az ő tehetségüket. Ők pedig bedőlnek a trükknek a karrier nevében, és ez sikerül is nekik. Néhány nevet meg is említünk: Lady Gaga, Beyonce, Jay-Z, Rihanna, Kanye West, Niki Minaj, és még sorolhatnánk.

Ezeknek a világsztároknak teljesen leuralja a szórakoztató háttérhatalom az életüket. A sikerért, és a karrierért nagy árat fizetnek. A milliárdos pénzek csak elenyészőek életükben, túl vannak fizetve, és már a pénz igazán nem érdekli őket! Ha ebbe a dologba kedvelőként, esetleg rajongóként belegondolunk, akkor figyelembe kell vennünk, hogy a világsztárok sokkal többet fizetnek életükben, mint amit kapnak, hogy szórakoztathassanak minket. Egészen más kérdés ezt rajongóként átgondolni, vagy éppen sztárként átélni!

Bizony ám, a háttér ott van mindenhol, és leuralja a sztárokat, birkának nézve, és manipulálva a rajongókat is.
Michael Jackson lánya 2013. június 13-án a Twitteres üzenő falára a következőket írta.

http://hir.ma/wp-content/uploads/2013/07/3legenda-e1374233482627.jpg

?Egy titkos társaság, mely nem is annyira titkos, ha tudod, hol kell keresni az infót.

Ne várj arra, hogy ez a tudás eljusson hozzád, mert magadnak kell megkeresned!?

?Beletartott egy kis időbe, míg rájöttem, kik azok az ?ŐK?, az ?Őket nem érdekli a mi sorsunk? című számban (They don?t care about us). De én is olyan 3 évvel ezelőtt találtam meg a választ?? Ha tudjátok ez mit jelent???

Michael Jackson az édesapa már 1996-ban klipet készített, és még akkor azt hittük, hogy a dal a nagy elitnek van címezve. Pedig nem! Ugyanis Jacko egy mindent látó szem mellett énekel. Abban az időben még nem voltunk mi emberek a tudás birtokában, úgy, mint most a világháló segítségével. Azonban, ha valaki felfigyelt abban az időben 2 Pac Shakurra, Bob Marleyre, Michael Jacksonra, akkor rájöhetett, hogy ezek a sztárok a háttérhatalom globális manipulációiról beszélnek. A nagy összeesküvésről az emberiség ellen! Egyébként nem csak a világsztárok, énekesek, színészek, hanem politikusok is áldozatai voltak a háttérhatalom munkálkodásának. A politikában szereplők közül kívánjuk kiemelni John Fitzgerald Kennedy elnököt, akinek a történetét minden bizonnyal mindnyájan ismerjük!

Conrad Murray, Jacko orvosa is természetesen szabadkőműves volt. Őt gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolták, és a 4 év börtönbüntetése alatti időben értesült Paris öngyilkossági kísérletéről, majd a következő üzenetet küldte neki: ?Szeretlek, mint drága apa szereti a saját gyermekét és mindig is foglak?.

A dolog érdekessége az, hogy a szeretet nevében az úriember ezen az úton kommunikált annak gyermekével, akit megölt.

Paris Jackson különféle rajzokat készített a háttérhatalom jelképeiről. Így felhívva az emberiséget a szabadkőműves mozgalom tevékenységére a világban. A lényeg, hogy a kislány tud a háttérhatalom sötét tevékenységéről a médiában, és a szórakoztatóiparban!

http://hir.ma/wp-content/uploads/2013/07/ra1.jpg

http://hir.ma/wp-content/uploads/2013/07/ra2.jpg

http://hir.ma/wp-content/uploads/2013/07/ra3.jpg

http://hir.ma/wp-content/uploads/2013/07/ra4.jpg

A tevékenység kihat az egész emberiségre is, amely elsősorban a pénzvilágra összpontosul, így a háttérhatalom meg tudja vásárolni az embereket, színészeket, sztárokat, énekeseket, a politikát. Mondvacsinált értéktelen papírpénzekre alapozva az egész történetet, és közben szépen lassan ellopva a föld nemzeteinek aranyát!

Kapcsolódó videók:

Forrás: hir.ma

Szerkesztette: VVL – paranormal.hu admin team