Home Cikkek Egy újabb borzongató játékot ajánlunk figyelmetekbe

Egy újabb borzongató játékot ajánlunk figyelmetekbe

1323
0
Megosztás
Empty chair in interrogation room

Páran játszották gyerekkorukban a ?Ne nézz magad mögé? című játékot, amely aztán mély nyomokat hagyott bennük. Most ennek a borzongató játéknak fogjuk elmesélni a szabályait!

Empty chair in interrogation room
Empty chair in interrogation room

Játékosok: 2-3 emberre van szükség, akikben megbízol

Felszerelés: zseblámpa és gyertya

Tér: szükség van egy nagyobb szobára, de hogyha kísértetjárta helyet ismertek, ahol természetfeletti jelenségek tűntek fel, esetleg rossz a vibrációja még jobb. Hogyha más nem, akkor a pince is tökéletes.

Hogyan játszunk:
? egy nagy szobába helyezzünk el 2-3 széket egyenes vonalban körülbelül karnyújtásnyi távolságra. Mindegyik nézzen ugyanabba az irányba. A székeknek a szoba közepén kell lenniük mögöttük nagy térrel. Hogyha a szoba kicsi, akkor érdemes a székeket egyenesen a fallal szemben elhelyezni, hogy mögöttük elegendő hely maradjon a gyertyáknak, démonoknak és idézésnek.
? Körülbelül másfél méterre a székek mögött kell lennie a gyertyának, amelyet meg kell gyújtani. Biztonsági okokból semmiképp se a földre helyezzétek a gyertyát. Találjatok neki egy kisebb asztalt vagy valamit. Csak egy legyen, egy lánggal. A sok fény összezavarja a démonokat. A másfél méternyi távolság azért kell, hogy mindent bevilágítson a fény, de a székek a sötétben maradjanak.
? Minden játékosnak, egyet kivéve, a székek előtt kell állnia.
? Az utolsó játékosnak le kell kapcsolni a lámpát és zseblámpával megtalálnia az útját a székekhez. Mindenkinek állva kell maradnia.
? Most le kell kapcsolni a zseblámpát és a szobában csak a gyertya fénye marad. A sötétben állva a vezetőnek kell elmondani a következőt: ?Minden lelket és démont meghívunk ide. A gyertya fényében kell maradnotok, hogy érezzétek a melegét. Nem fogunk rátok nézni. Engedjétek meg, hogy feltegyünk tíz kérdést, aztán békét kell hagynotok nekünk.
? Ekkor minden játékosnak el kell foglalnia a helyét és magukban tíztől visszafelé számolni, hogy a démonoknak legyen idejük belépni. Ne nevessetek vagy sikoltozzatok.
? A tízeshez érve fel lehet tenni a démonoknak a kérdést. Egy valaki is felteheti, de sorban is haladhattok. Lehetséges, hogy nem fogjátok tisztán hallani a válaszokat, néha csak suttognak, ezért csendben kell lenni. A kérdéseket lassan tegyétek fel, hagyjatok időt a válasznak.

"Close-up portrait of  a young blonde woman, turning to camera, wide eyed and very frightened. Black background."
“Close-up portrait of a young blonde woman, turning to camera, wide eyed and very frightened. Black background.”

Szabályok:
? Ne nevessetek! Vegyétek komolyan a játékot!
? Nem szabad felkapcsolnotok a zseblámpát, amíg a tíz kérdést tart, akkor megszegitek a szabályokat és a démon a házban marad.
? A legfontosabb szabály, hogy bármennyire féltek, sohase nézzetek magatok mögé, mert a démon megszállhat titeket.
? Bármi történik is, ne forduljatok hátra!
? A biztonság kedvéért sohase játsszátok egyedül, mindig legyen veletek valaki.

A tíz kérdés után udvariasan kérjétek meg a démont a távozásra. Számoljatok tíztől egyig, hogy legyen ideje a léleknek elhagynia a teret. Ekkor felkapcsolhatjátok a zseblámpát, majd a fényeket, és mindenképpen fújjátok el a gyertyát.

Bizzarium