Home Cikkek Egy űr­lény csont­váza a Marson

Egy űr­lény csont­váza a Marson

2746
2
Megosztás

Ennek a cikknek az olvasása 1 percig tart

2016-ban egé­szen hát­bor­zon­gató do­logba bot­lott a mars­járó a vörös bolygó szik­lá­i­nál. Az ön­je­lölt szak­ér­tők es­küsz­nek rá, hogy egy kis mé­retű, em­ber­testű űr­lény ma­rad­vá­nyai he­ver­tek félig a porba te­metve. Azt állították az UFO hívők, hogy a marsjáró egészen véletlenül egy humanoid űrlény porban heverő csontvázára bukkant a vörös bolygó elhagyatott, sziklás részén.

A paranormális jelenségek szakértői meg is vizsgálták a csontokat, és összehasonlították őket emberi maradványokkal. A hasonlóság szerintük egészen elképesztő, azt leszámítva, hogy a földönkívüli koponyája aránytalanul nagy a testéhez képest.

Nem ez volt az első bizarr felfedezés, ami megdöbbentette az önkéntes szakértőket. Szerintük a vörös bolygó hemzseg az elképesztő leletektől. Korábban tláltak már katonai UFO bázist, sikoltó űrlényfejet, megkövült haltetemet, sőt egyszer egy hatalmas űrfegyvert is. Az elpusztult űrlény újabb bizonyíték lehet az idegen civilizációk létezésére.

ripost.hu

2 COMMENTS

  1. Vajon milyen bizonyíték győzné meg az embereket arról, hogy létezik élet a Földön kívül is, ha nem az ilyen és az ehhez hasonló dolgok? Kétségtelen, hogy rengeteg hamisítvány van, de némelyik leletnek a hamisítása véleményem szerint már túl sok időt és munkát venne igénybe ahhoz, hogy bárkinek is megérje. Ha tévedek és mégis minden lehetséges bizonyíték kamu, akkor az ismét kérdéseket vet fel. Kiknek éri meg és mi a céljuk ezzel?