Home Cikkek Egyre közelebb a vég? A rejtélyes, harsonaszerű hangokat már Kanadában, és Indonéziában...

Egyre közelebb a vég? A rejtélyes, harsonaszerű hangokat már Kanadában, és Indonéziában is hallani lehet!

909
0
Megosztás

Valami készülődik a világban…

Olyan folyamatok zajlanak a bolygón, amikkel nem vagyunk tisztában. Amikkel soha nem találkoztunk, és a tudományunk sem tudja őket megmagyarázni.

A világ, melyben élünk, folyamatosan változik.

Egyre inkább széthullik alattunk, és nem csak társadalmi, és ökoszisztéma béli krízis elé nézünk, hanem a kozmosz is egyre inkább fenyegeti meglétünket.

Égi jelek borzolják a kedélyeket szerte a világban. Hatalmas fénylő alakok, keresztek jelzik: valami végleg megváltozik.

Talán az emberi korszak zárul le a Föld életében, talán valami más történik, de egyértelmű, hogy a változások korát éljük. A végidők korát, amikor a Biblia leírása alapján is felszólalnak a végítélet harsonái az angyalok által.

Ezen harsonaszerű hangokat ugyanis egyre több helyen lehet hallani szerte a világban.

Korábban az USA egyes államaiban, és Ausztráliában lehetett hallani.

Most Kanadában és Indonéziában is felbúgtak ezek a vészjósló hangok.

Az eredetüket továbbra sem tudja senki. A tudomány nem leli a végső magyarázatot. Sötétben tapogatóznak ezzel kapcsolatban a legnagyobb elmék is.

Világszerte egyre több helyen csendülnek fel ezek a harsonái. A vallásos emberek úgy tartják, hogy ezek a mennyországból átszűrődő hangok, ami egy másik, rejtett dimenzióban helyezkedik el.

A végidőkben ez a világ egyesül majd a mi világunkkal, és ekkor kelnek majd fel a halottak, és jön el az Egyetlen entitás, aki el fogja ítélni mind az élőket és mind a holtakat.

Ha ez tényleg így van, akkor a harsonák jelzése egyértelműen jelzi, hogy nagyon közel lehet ez az időpont. A megmérettetés időpontja, amikor mindenki az Isten színe elé áll.

Ekkor fogunk egyesülni a teremtővel, és az ember ekkor fogja megérteni, hogy miből lett, és mivé lesz.

Jézus az evangéliumokban leírt életét és tevékenységét az “első eljövetele”-ként jellemzik. Ezért a következő alkalom, amikor Jézus majd ismét a Földre száll, már a második lesz. Ekkor történik meg a halottak feltámadása, a végítélet és Isten királyságának felállítása. A jelenlegi világrendszer véget ér.

A keresztények nagy része úgy gondolja, hogy Jézus második eljövetele az utolsó eljövetele is egyben: első és utolsó, a kezdet és a vég, Alfa és Omega. Mások nem jelölik számmal; úgy gondolják, hogy egy folyamat része.

Azt a legendákból tudni, hogy a pontos dátumát a második eljövetelnek senki sem fogja tudni…

Az emberi korszak végével egy teljesen új korszakba léphetünk majd át… ha az égiek is úgy akarják.

Avilagtitkai