Home Cikkek UFO incidens áldozata is lehetett MH370-es járat

UFO incidens áldozata is lehetett MH370-es járat

7

airplane_ufo_maneuver-1024x7681947 óta nyilvánvaló, hogy a kormány hazudik nekünk az idegenekről. Mindenki látja őket, számos UFO észlelés történik nap mint nap, sok kiszivárogtatott jelentés szerint közöttünk is élnek, bátrabb következtetések szerint manipulálják, irányítják az emberiséget a gazdaságon, politikán keresztül. És kísérleteznek velünk.

Most egy egész repülőgép tűnt el a semmibe. A Malaysia Airlines egyik járata a rajta lévő 239 utassal elvesztette a kapcsolatot a forgalomirányítókkal, majd eltűnt. Az MH370-es B777-200 típusú repülőgép a kínai Beijingbe tartott Kuala Lumpurból. A jelentések szerint a gép valahol Vietnám felett vesztette el a kapcsolatot a toronnyal. Hova tűnt a gép? Nem érkeztek hírek rossz időjárásról és a gép minden előzetes jel nélkül tűnt el. Az eddigi keresések sem vezettek eredményre, egy olajfoltról kiderült, hogy nem a repülőgépből származik, egy sárga tárgyról pedig, hogy egy nagyobb moszatból álló telep.

MH370_missing_08032014_840_560_100

Egyelőre nem talált magyarázatot a gép eltűnésére sem a hatóság, sem a keresőcsapatok, sem a szakértők. Kézenfekvő magyarázat lehet, hogy UFO eltérítés történt. Tudjuk ugyanis, hogy számtalan elrablásos eset történt már a történelem során, amikor hajók, repülők estek áldozatul az idegeneknek, jellemző ez különösen a Bermuda Háromszögre. Elképzelhető, hogy ugyanez történt a Dél-Kínai tengeren is? “Nem zárjuk ki ezt a lehetőséget sem” – mondja a Malaysian Airlines ügyvezető igazgatója, Ahmad Yahya az újságíróknak.

Ha ellenőrizzük a gép radarral követett útvonalát láthatjuk, hogy miután a gép elhagyja a maláj szigetet, három éles fordulatot vesz jobbra, balra, majd megint jobbra 35000  láb magasan 473 csomós sebességgel. Abban a pillanatban, ahogy a gép eltűnik, a radar a 35000 láb magasságot azonnal 0-nak érzékeli, holott ennyi idő alatt a gép nem tud lezuhanni. Nyilvánvaló, hogy még akkor a levegőben kellett lennie (esetleg már egy másik tér-időben).

Nincsenek terrorcselekményre utaló nyomok sem, de a hatóság még vizsgálódik. Tény azonban, hogy Thaiföld melegágya az UFO észleléseknek. Amíg pedig nincs meg a gép és nincsenek roncsok, az UFO elrablás magyarázata nem zárható ki. Ellenben nem csak ez az egyetlen paranormális természetű magyarázat, amely szintén oka lehet a gép eltűnésének. FÉREGLYUK Egy különleges átjáró az időben vagy a térben, amelyen át az utazók hatalmas távolságokra juthatnak el egyetlen szempillantás alatt, csakhogy egy ilyen ajtó egyben út az ismeretlenbe.

Az Iowai Egyetem, plazmafizikusa, Jack Scudder jött rá, hogy a Föld mágneses mezeje bizonyos helyeken összekapcsolódik a Nap mágneses mezejével, létrehozva ezzel egy állandó, folyamatos és megszakítás nélküli kapcsolatot a Föld és a Nap között. Ezeken a kapcsolatokon, vagy ahogy ők nevezik x-pontokon, pedig vannak úgynevezett kapuk, amelyekről egyelőre sejtelmük sincs, hogy hova vezethetnek. A bejelentéssel egyidőben azt is közölték, hogy 2014-ben, egy több évig tartó misszióba kezd a NASA, melynek során az energia részecske detektorokkal és mágneses érzékelőkkel felszerelt űrhajók legfontosabb feladata lesz megfejteni a különös kapuk titkait. Elképzelhető, hogy a gép egy ilyen anomália hatása alá került és másik dimenzióba lépett, mint ahogy azt a Langorierek című filmben is láttuk?

the-langoliers-movie-poster-1995-1020545724

TITKOS KÍSÉRLET

Népességcsökkentés, elmekontroll, tömegmanipuláció. A kormány titkos kísérletei, mint az idegen technológiák alkalmazása, szintén oka lehet egy gép elrablásának. Lehetséges, hogy egy új technológiát teszteltek? Vagy a kormánnyal összejátszó hüllő-annunaki csoport egyik titkos kísérletének lehetünk tanúi?

25077_submitter_file1__UFO_Render

Talán a dátumok se lehetnek véletlenek, melyre egyik kedves fórumtagunk hívta fel a figyelmet:

1977.12.04 Malaysia Airlines FLight 653

1995.09.15

Malaysia Airlines FLight 2133

2014.03.07

Malaysia Airlines FLigh 370

20 év.

Mindezek alapján vonja le mindenki a megfelelő következtetést.

paranormal.hu

7 COMMENTS

  1. Ennek semmi köze az UFO-khoz. Bullshit. 4 olyan személy szállt fel arra a gépre akikről később kiderült, hogy hamis útlevéllel szálltak fel. Ráadásul feltételezések szerint Vietnámban szállt le a gép egy elhagyatott repülőtéren. Azt sem árt tudni, hogy a gép fedélzetén utazott 20 fegyvereket tervező fegyvermérnők is, továbbá a feltételezések szerint valami high-tech EMP fegyver is volt a gépen. Ez lehetett a főbb oka az eltérítésnek. Egyszerű terrorista akció, nem UFO-k…