Home Cikkek Egyre több parajelenséget észlelnek Ukrajnában

Egyre több parajelenséget észlelnek Ukrajnában

1

crimea_jesus2014 július 7-én a Krím-félsziget fölött Jézus arca volt látható az égbolton. Ez napokkal a Malajziai Légitársaság gépének katasztrófája előtt történt a konfliktusos térségben.

Ez vajon egy újabb üzenet? Egy figyelmeztetés? Mindenesetre egy rendkívül különös jelenség. Szimferopolban július 7-én több szemtanúja is volt a különös égi jelenségnek. Tisztán látható volt, ahogy a felhőkből Jézus arca formálódik meg. Egy jel, ami békére hív fel a térségben? A hírről számos média beszámolt. A szemtanúk elmondták, hogy az arc apránként jelent meg, majd teljes egészében felismerhetővé vált az égbolton. Tisztán látszottak a szemei és az orra, az emberek még a hosszú szakállát is felismerték.

Az egyik szemtanú a Szimferopolban élő Elena Parkova, aki az arcot lefényképezte. A képen jól látszik, hogy az arányai szinte tökéletesek. Ezek ugyan felhők, de akkor is lenyűgöző. Elena beszámolója teljesen egyezik Szergej Kuracovéval, egy másik szemtanúéval. Ő templomból jövet látta meg az égen a különös jelenséget. A templomban Istenhez fohászkodott, és megdöbbent, amikor nem sokkal később megpillantotta Jézus arcát a felhőkben.

crimea_jesus

Július 17-én a térségben zuhant le az MH17-es járat. 2014 márciusa óta, amikor a konfliktus elkezdődött, több helyről is beszámoltak arról, hogy szent embereket ábrázoló képek sírnak, és valamiféle vörös folyadék szivárog a szemükből. Ilyen eseteket jelentettek orosz és ukrán templomokból egyaránt. A folyadékot elemezték, és úgy találták, hogy az nem vér, de nem tudták megmondani, hogy valójában micsoda. Papok mutatták be a képeket, és békére szólítottak fel a térségben. Nevezhetjük csodának is az erőszak és válság sújtotta Ukrajnában.

2014 március 6-án nem mindennapi UFO észlelésről számoltak be Ukrajnából, ahol egy hatalmas, szivar formájú objektum jelent meg az égen. A területen az elmúlt hetekben az egyik legdurvább konfliktus alakult ki. Az óriási repülő tárgy perceken át volt látható Korosten város közelében, Ukrajna északi részén. Talán ez is egy előzetes jele volt annak, ami mára kibontakozott Ukrajnában?

ujvilagtudat

1 KOMMENT

  1. Ez tényleg Jézus arca!
    És épp a Krím-félszigeten! :O

    Egy pár éve Magyarországon is megjelent Jézus arca, az is ugyanennyire hiteles és jól kivehető volt. De az nem az égen volt — hanem a szántóföldön, valahol az Alföld területén.