Home Cikkek Egyre több paranormális jelenséget észlelnek Nottinghamben

Egyre több paranormális jelenséget észlelnek Nottinghamben

1

Andy Bishop nyomozó a The Daily Telegraph cím? brit lapnak pontosított az adatokon. Elmondta, hogy a bejelentések között akad több, amelyet ugyanaz a lakos tett, akir?l azután kiderült, hogy elmebeteg. Egy többszörös ufólátó is elmebajban szenved, de ? még részeg is volt telefonálásaikor.

A lap megszólaltatta a “másik oldalt” is. Jessica Gladwin, a nottinghami telephely? Dusk Till Dawn – Alkonyattól Pirkadatig – nev? kísértetvadász-vállalat tulajdonosa úgy látja, hogy az emberek egyre nyitottabbak más világok lényei felé. A cég f? profilja olyan körutak szervezése, amelyek során kísértetjárta helyekre látogatnak el az érdekl?d?k, vagy legalábbis olyanokra, amelyekr?l az a hír járja. A szellemi túrákra egyre többen jelentkeznek – mondta Gladwin, hozzátéve, hogy ? maga is látott már kísértetet – bár még csak egyszer.

“Nottinghamban történt egy múzeumban. Férfi volt, arcán borzalmas grimasszal, és egyenesen rám meredt. Miel?tt köddé vált, iszonyatos pöceszagot árasztott magából” – mondta a kísértetvadász-vállalat tulajdonosa.

1 KOMMENT