Home Cikkek Egyre többen félnek a rejtélyes, fekete járművektől

Egyre többen félnek a rejtélyes, fekete járművektől

1405
12
Megosztás

A fekete helikopterek jelensége viszonylag újnak számít a konspirációk világában, ami persze nem jelenti, hogy kevésbé baljóslatú dologról lenne szó. A gyanús járművek először a hetvenes évek elején jelentek meg az Egyesült Államokban, innentől kezdve pedig számos találgatás látott napvilágot velük kapcsolatban – egyik sem túl biztató.

Rengeteg szemtanú találkozott velük

A szemtanúk leírásai nagyjából megegyeznek: erőteljes, mesterien megmunkált repülőgépnek tűnnek, melyeket mélyfeketére festettek – ezzel megtévesztve a radarokat -, és általában jelölés vagy jelzés nélküliek.

Nagy intenzitású reflektorral vannak felszerelve, és olyan hangtalanul suhannak az égen, ami a technológia jelenlegi állása szerint lehetetlennek tűnik. Tevékenységük szintén megfejthetetlen – míg egyet-egyet sikerül kiszúrni távoli területeken, kisebb flottáik repülnek át alacsonyan a városok felett. A fekete helikopterek rendszeresen áthágják az FM-szabályokat azáltal, hogy az azonosítást biztosító zöld fényt nem kapcsolják fel, illetve a minimumhatár alatti magasságban repülnek.

helikopter_naplemente

Előfordult, hogy a helikopterek a lakosságot zaklatták.

Például 1994-ben, Louisianában egy fekete helikopter 45 percen keresztül üldözött egy tinédzsert, de hasonló eset történt Washington államban is, ahol a 395-ös országúton egy kocsit követtek. A fekete helikopterek olykor tüzet is nyitottak a földön lévő emberekre. A helikopterek személyzete fekete egyenruhát visel, és ugyanolyan sötétnek tűnnek, mint amilyen a gép, melyben utaznak.

A fekete helikopterek Amerika-szerte előbukkantak, különös tekintettel Texasra és Coloradóra. Amikor e légi járművek eredetével kapcsolatos kérdések merülnek fel, a helyi hatóságok rendszeresen azt állítják, hogy a szövetségi kormány vagy a hadsereg gépeiről lehet szó, azonban a katonaság – nem meglepő módon – állítja, hogy nincs tudomása minderről.

helikopter_fekete

Miután nagyszámú bejelentés érkezett a fekete helikoptereket észlelő szemtanúktól, illetve az általuk zaklatott emberektől, több mint furcsa, hogy az Egyesült Államok szövetségi kormánya semmiféle hivatalos vizsgálatot nem indított, és magyarázatot sem adott a történtekre.

Kik állnak a háttérben?

A fekete repülőkkel kapcsolatban az összeesküvés-elméletek szerelmesei számos teóriát létrehoztak már. Egyes vélemények szerint az amerikai kormány állhat a háttérben, a merészebb feltételezések azonban arról szólnak, hogy talán az Új Világrend megalkotásának első rohama lehet egyre gyakoribb felbukkanásuk, ami a kiképzés részét jelentheti.

Az egyik legismertebb összeesküvés-elmélet szerint a világ társadalmában az egyesült Földben hívő vezetők, bankárok, egyházi személyek és üzleti szakértők között létezik egy szövetség. Ez a VIP-társaság, valamint a hatalmas, de titokzatos, misztikus segítők és a felületes szemlélő számára teljesen átlagos polgárok alkotják az Új Világrend vezetőségét. Ők – és elődeik – a feltételezések szerint évszázadok óta manipulálják a világ történéseit, hogy elérjék egyszer céljaikat.

illuminati

A legfőbb céljuk

Az Új Világrend célja ezen elméletek szerint igencsak különleges. A Föld emberiségét egy kormányzat alatt kell egyesíteni, ki kell iktatni a nemzetiségi különbségeket, a hazafias fanatizmust pedig az emberiség egységébe vetett hitnek kell felváltania. Egy valuta lesz, egy nyelv, egy igazságos jogrendszer és egyetlen rassz. A vallás szintén komoly konfliktusforrás, ezért azt is fel kell számolni. Az Új Világrend szerint a nemzeti hadseregek feleslegessé válnak, tehát ezeket is meg lehet szüntetni.

Mivel a környezetszennyezés tönkreteszi a bioszférát, a modern technológiák felhasználását vissza kell szorítani, az embereknek pedig ismét a természet felé kell fordulniuk. A Föld felszínének felét vissza kell adni a természetnek, hogy visszavadulhasson, a Föld népességét pedig kétmilliárdra kell csökkenteni, mely a mainak csupán a harmada.

A Föld népességének egyharmadát ki kell irtani szerintük!

Sokak szerint azonban ez a terv csupán az Új Világrend igazi szándékának álcázására szolgál, és a bolygó leigázottságának kezdete volna. A szervezet vezetői jól látják, hogy a társadalom megöli a világot, és ahhoz, hogy a maradék egyharmad megmenekülhessen, a népesség kétharmadának el kell pusztulnia: inkább megmentenének kétmilliárdot, és hagynának elveszni négymilliárdot – így érvelnek.

Az Új Világrend az egyes vélemények szerint jó ideje azon mesterkedik, hogy megfélemlítse és elbizonytalanítsa az embereket. Az első lépés ehhez a média hálózatával létrehozni egy könnyen manipulálható globális infoszférát. Az internet és a műholdas kommunikáció megteremtésével sokak szerint ez sikerült is.

A NATO is érintett lenne a dologban?

Hogy elfogadhatóbbá tegye az egyetlen központi kormány gondolatát, az elmélet hívei szerint az Új Világrend létrehozta az Egyesült Nemzetek Szervezetét, a tervezett politikai berendezkedés prototípusát. Emellett három nagyhatalmi tömbre osztották a világot, ezek a NATO – nyugat -, a Varsói Szerződés – szovjet szövetségesek – és a SEATO – mindenki más. Ezek feladata, hogy kellő feszültséget keltve megteremtsék az emberekben az egységesítés vágyát, és közben azt is megmutassák, hogy az országok szövetségben többre képesek, mint magukban.

Néhány különleges ember a közelmúltban megpróbálta leleplezni az Új Világrendet. Dr. Johannes Koeppl, a Német Védelmi Minisztérium és a NATO szaktanácsadója volt az, aki arra figyelmeztetett, hogy az Új Világrend létezik, és célja a világ kormányainak átvétele. Koeppl olyan munkakörben dolgozott, hogy erről valóban tudomása lehetett. Amikor Koeppl nyilvánosságra hozta, hogy létezik egy olyan bűnözői társaság, akik egy ilyen átfogó összeesküvés keretében öt éven belül átveszik a világ irányítását, politikai és médiakommentátori karrierje nem meglepő módon azonnal félbeszakadt.

Van akik földönkívüliekre gyanakodnak

A fekete helikoptereket ugyanis gyakran az UFO-megfigyelések helyszíneinek a közelében látták, ami kapcsolatot sejtet a kétféle incidens között. Szintén felmerült a feketeruhások neve is, akik egyszerűen csak lecserélhették fekete Cadillacjeiket a sokkal finomabb, matt fekete helikopterekre. A helikopter személyzetén a fekete egyenruha felbukkanása is ezt az elméletet erősíti.

Megszámlálhatatlan olyan fotó létezik, melyekkel a lelkes amatőrök vagy épp a szerencsevadászok igyekeznek bizonyítani, hogy az azonosítatlan repülő tárgyak létezése ma már kézzelfogható tény.

pizap.com13965507530951

Bár a világegyetem a korlátok közé szorított emberi érzékeléssel és tudással szemben végtelen, így nehéz elképzelni, hogy galaxisok milliói között ne létezne más, értelmes életforma, e fotók többségéről az idők során bebizonyosodott, hogy csalók próbálták meg manipulálni velük a közvéleményt. Léteznek azonban olyan képek is, melyek eredetiségét mindmáig nem sikerült megcáfolni.

Kik a titokzatos feketeruhások? Miattuk titkolják az UFO-ügyeket?

Aki repülő csészealjat észlel, és jelenti azt a rendőrségnek, számíthat néhány dologra: ki fogják nevetni, az alkoholfogyasztására vonatkozó kérdéseket fognak feltenni neki, a barátai is furcsán méregetik majd, és talán a helyi újságok is megkeresik telefonon, hogy valami különleges kerüljön a másnapi számba. De ami a legrosszabb mind közül, az egyesek szerint a rettegett feketeruhások látogatása.

Amikor megjelennek

A beszámolók a fekete ruhás embereket hosszú időn keresztül az UFO-észlelésekkel és az azokkal kapcsolatos jelenségekkel társították. Az UFO-esetek szemtanúinak lakásaiban való feltűnésüket nem sokkal a rendőrségnek vagy a médiának adott beszámoló után figyelték meg, fenyegető megjelenésük pedig hallgatásra intette az érintettet.

Az észleléssel kapcsolatos anyagokat azonnal lefoglalták, sőt, egyes esetekben már azelőtt kopogtattak a szemtanúk ajtaján, hogy azok bárkinek meséltek volna arról, amit láttak, mintha mindent tudtak volna, talán még azelőtt, hogy a megfigyelő maga átgondolta volna a történteket.

A fekete ruhás emberek számtalan módon közölték mondanivalójukat a direkt fenyegetésektől kezdve a cirkalmas körülírásokig, de ezek jelentése minden alkalommal az volt, hogy az illető megbánja, ha nem tartja a száját.

Ijesztő leírások

A MIB, vagyis Men in Black elnevezés jellegzetes fekete felszerelésük miatt alakult ki – a szemtanúk szerint mindenük fekete, és ez a színválasztás jellemzi autóikat is – régi Buick, Cadillac vagy Lincoln típusokkal járnak.

Úgy írják le őket, mint az olajzöldtől a szürkén át az egészen sötétig terjedő bőrszínű embereket, enyhén mandulavágású szemekkel, majdnem gépiesen monoton hanggal. Korukat nehéz behatárolni, de leginkább középkorúnak tűnnek, mozgásuk pedig robotszerű.

men-in-black

Nyugtalanító részletek

A feketeruhások szinte minden tanúvallomás szerint egyértelműen úgy festenek, mintha nem ehhez a világhoz tartoznának. Erre utalnak az olyan találkozások, amikor kezükben pénzérméket porlasztottak el, vagy egyszerűen a fákon üldögélő madaraknak próbáltak énekelni. Máskor sáros mezőkön keltek át úgy, hogy egy cseppet sem lettek koszosak, a legnagyobb hidegben sem viseltek egyebet, mint vékony fekete zakót, és ügyet sem vetnek a fagyos időjárásra.

Az idegeneknek dolgoznak?

Egyes összeesküvés-elméletek szerint azért, hogy titokban tarthassák földi jelenlétüket, a földönkívüliek megbízhatták a feketeruhásokat, hogy nyomják el a média érdeklődését azzal, hogy az UFO-látogatások szemtanúit fenyegetéseikkel elhallgattatják.

1655907_815307851829015_1169761199_n

Ezen elméletek szerint embertől idegen mozgásuktól mechanikus beszédükig sok minden arra utal, hogy a látott idegenek által programozott androidokról van szó. Néhányan úgy gondolják, hogy maguk a feketeruhások is földönkívüliek, valószínűleg szürkék vagy egy más faj tagjai.

A háttérben az Egyesült Államok kormánya állhat?

Más merész feltételezések szerint az idegenekkel összedolgozó kormányzat is alkalmazhatja a feketeruhásokat és furcsa kísérőiket, hogy titokban tartsák az UFO-król szóló beszámolókat.

Sokan úgy tartják, a MIB lehet, hogy csupán színészek társasága, akiket eleve arra utasítottak, hogy viselkedjenek olyan szokatlanul és bizarrul, amennyire csak lehet, ami tovább fokozza a szemtanúk zavart lelkiállapotát.

A feketeruhások ezen vélemények szerint lehetnek lenyomozhatatlan ügynökök is, akiknek semmilyen kapcsolatuk nincs az ismert kormányzati szervekkel, így alkalmuk nyílik úgy sérteni meg olykor az emberi jogokat is, hogy a felelősségre vonás elmarad.

A legmeggyőzőbb bizonyíték

Az összeesküvés-elmélet hívei szerint a feketeruhások hatását nem lehet semmibe venni. Felelősek lehetnek a Space Review, a repülő csészealjak titokzatos eseteinek szentelt magazin visszavonásáért, emellett valószínű, hogy létezik az idegenek jelenlétét bizonyító cáfolhatatlan bizonyíték, akár fotó, videofelvétel vagy épp élő földönkívüli, de a feketeruhások közreműködése révén sikeresen eltüntették. Mindemellett meggyőző bizonyíték lehet, hogy a beszámolók és kutatások szerint a MIB folyamatos jelenléte egészen az Erzsébet-korig nyúlik vissza.

További gyanúsítottak a hadsereg biológiai fekete akciói, néhány esetben ugyanis alacsonyan repülő helikopterekről számoltak be, melyek olyan ismeretlen anyagot szórtak szét, mely a kisebb állatok esetén halálos volt, és az emberek, akik belélegezték, nagyon betegek lettek. Például 1995-ben, Nevadában egy permetező fekete helikopter miatt egy földműves 13 állata pusztult el.

Fél évvel később az érintett területen a vegetációnak még nem sikerült regenerálódnia. A kérdés máig megoldatlan, és az Egyesült Államokban egészen napjainkig számos bejelentést tesznek a helikopterek megjelenéséről. Az erről szóló elméletek miatt pedig nem véletlen, hogy sok-sok amerikai ember retteg felnézni az égre.

David Southwell és Sean Twist Rejtélyes esetek – A legérdekesebb összeesküvés-elméletek című könyv ? femina.hu

12 COMMENTS

 1. lapee! Látom, szereted a fekete ruhás konspirációkat 😀 Érdekes is ám ez. Addig, míg komolyan nem veszi pár ember. Azért írok párat mert nem hinném el hogy a legádázabb összeesküvés elméletek rajongói is minden gond nélkül megemésztenék ezeket az”elméleteket” Tudom hogy Te csak buzgó közvetítője vagy ezeknek a vad kreálmányoknak. Nem félsz hogy esetleg Téged is üldözőbe vesz egy fekete helikopter vagy megjelenik nálad egy vagy három fekete öltönyös ,cipőből kikandikáló drótokkal meg kábelekkel? 😀 Jobban jársz ha leveszed a nick nevedet a fészről 🙂
  Félretéve a viccelődést és a személyeskedés már már szlogenné vált emlegetését. Megint sok az ellentmondás ebben az írásban is úgy mint a többiben. Fekete repülő-helikopter.Miért ne lehetnének? A gazdagok is felségjel nélkül repülnek át á ból b be. Meg ha már propellerje van mint bármilyen valamire való helikopternek, az zajjal is jár. Már csak a konstrukciója végett sem tudja teljesíteni azt a végtelen sebességet amit a cikk leír.
  Nem tudják “befogni” a radarok,pedig sokszor a föld felett repülnek, vannak amelyek csoportosan aztán szegény gyereket is üldözőbe veszik még hozzá 94.ben. Nem semmi Azóta mi történt? A 395-ös úti üldözés hányban történt? 
  Ez még külön izgalmas hogy a fekete ceddit lecserélték a fekete helire. Miért pont fekete? Lehetnének lilák pl. Valószínű nagyon sok fekete festék volt elfekvőben ,így lettek feketék a helikopterek, a vinnyogók ruhái is ennek okán lehettek feketék. 🙂
  Ez új dolog hogy mérget is permeteznek. Hányban is?Ja 95 ben egy földműves állatai elpusztultak a méregtől amit permeteztek és sok ember megbetegedett. No most akkor a mai chaimtralt szóró gépekhez  képest az egy két eset elenyésző lehet.Hová is fajult a fantázia és a fekete ruhások általánosan elfogadott izgalmas képe.Tudjuk be annak hogy ők is fejlődtek?
  Állítólag Magyarországon is volt, van sok eltérített(UFO eltérítésre gondolok) és sokan kapcsolatban állnak akár így, akár úgy, földönkívüli civilizáció tagjaival de még arról nem hallottam hogy fekete helikopterek,öltönyös -már nem emberek zaklassák őket.Talán azért nem, mert Magyarországon leginkább csak egy bizonyos rétegnek jut ezekből a járgányokból és lehet hogy van fenyegetés is a fekete öltönyökben a fekete autókkal és megbízó is van csak ezek teljesen más aspektusból… 😀
  Bocsi az értelmetlennek tűnő írásért de hű akartam maradni ahhoz ami alapjául szolgált 🙂 (mehanikusan)
   
   
   
   

 2. A szem a háromszögben én tudtam hogy az illuminátusok-illuminati léteznek! Hisz sok sztár az Rihanna,Lady Gaga,STYLE,Ke$ha….
  Az illuminati egy olyan emberi faj aki szertartásokat végeznek pl.: csecsemők megölése 🙁
  Az Angyalok és Démonok (című film)sok érdekes infóra is utalhat.
  Rá jöttem ,hogy az illuminátusok le akarják bombázni a Pentagont. Az illuminatusok minden hol ott voltak a Történelemben is a 16. században azt hitték ,hogy az emberek kiírtották az illuminátusokat. De pedig 1 illuminati meg menekült és a föld alá kényszerült. 19.században újra meg jelentek az illuminátusok. A Vodafon egy illuminati jele. A 6-os az a sátán jele, a 6-nak a piros olyan mint egy vércsepp direkt olyan, a kör vagyis a “GYŰRŰ” az a sátán gyűrűje volt. …..
  A történelem könyvekben amúgy azért írják le a hazugságot ,hogy ne tudjanak róluk.
  Én sok dolgot az illuminátusokról amúgy a ViVa adó is egy illuminati mert vannak benne sok háromszögek.
  A másik érdekesség ,hogy az égen a felhők meg mutatják a szemet és a háromszögeket ,de senki nem veszi azokat figyelembe. Legallább csak nézzetek fel és tényleg vannak “valaki segíteni akar nekünk”

 3. Kedves lutyo 🙂

  Nagyon örülök neki hogy érdeklődsz utánam,. megnyugtatlak nem kell aggódnod, nem tartok senkitől, még ha egyéb feketeruhásokról is van szó. Ha esetleg meglátogatna engem valaki, olyan céllal hogy számonkérjen, vagy felelősségre vonjon a leközölt cikkekkel kapcsolatban, várom szeretettel! Ez is csak azt bizonyítaná, hogy igen is létezik olyan háttércsoport, akik el akarják hallgattatni (megpróbálják) azokat akik többet látnak annál, mint amit mások valóságnak akarnak beállítani.

  Ami téged nagyon nyugtalanít,. nyugalom nem vagyok feketeruhás-ember téma függő, pont így jött ki, és jelent meg kettő is kis időn belül. Másrészt ezek továbbközölt írások voltak, nem a sajátjaim.

  A kommented többi részéhez nem tudok mit hozzászólni, egy véleményt olvashattunk, amit mindenki maga gondolatából merít. Így tovább!

  Végezetül egy idézettel zárnám válaszomat 😉

  ?Az időd véges, úgyhogy ne vesztegesd el arra, hogy valaki más életét éled! Ne engedd, hogy mások véleménye túlharsogja a saját belső hangodat! De ami a legfontosabb, legyen elég bátorságod a szívedre és a megérzéseidre hallgatni! Ők valahogy már most is tudják, mivé akarsz válni valójában.? (Steve Jobs)

 4. Kedves lapee! 🙂
  Nem kell mindent komolyan venni, mint ahogy én sem . Nagyon magadra vetted a témát. Azt is írtam hogy csak a “közvetítője” vagy az írásnak, tehát nyilvánvaló hogy nem te írtad.
   
  Én inkább humorosan veszem fel mint véresen komolyan. Nem is annak szántam a kommentet hogy szükségszerű legyen hozzászólni.Csupán leírtam ami hirtelen jött ennyi az egész…
   
  Az idézet nagyon jó, mindenki megszívlelheti..

  • Én egyáltalán nem vettem magamra semmit sem, valószínű félreérthetted, hogy erre következtettél. Mosolyogva olvastam mondanivalódat, és így is válaszoltam. Természetesen válaszolok ha már egyszer nekem címezted egy részét.)

   Örülök hogy egyet értünk az idézetben is.. 😉    lapee

 5. Orion jézusom 😀 😀 Komolyan kezelésre szorulnak páran… Az ufó és paranormális témát ennyire hiteltelenné, nevetségessé tenni ilyen kreált, olykor teljesen beteg agyszüleményekkel 🙁

 6. Egy kis játék…mi van,ha valóban léteznek?  Mi van,ha valakik,érzékeli/k is őket?
  http://www.youtube.com/watch?v=VW3On-IioAo
   
  Vannak akik kezelésre szorulnak,de mi van ,ha kezelik is őket?        http://filmtrailer.hu/wp-content/uploads/sorsugynokseg_7.jpg    
  Nem biztos,hogy a mosdóvízzel a gyereket is ki kellene önteni,mert egyesek még gyereket sem láttak közelről,így fel sem tűnhet,hogy kiöntik?                            http://coolpapaesreviews.files.wordpress.com/2011/07/the-adjustment-bureau-wallpapers_1680x1050-6.jpg                      Lehet….talán a figyelmünket akarják felhívni,hogy vegyük már észre?                         
  http://www.youtube.com/watch?v=FLDlueSKpzM
  …ugyan,beugrottatok? …mi van,ha csak vicceltek!