Home Földönkívüliek El­ké­pesztő el­mé­let: Egy­mil­li­árd ember ere­i­ben csö­ge­de­zik “ide­gen vér”

El­ké­pesztő el­mé­let: Egy­mil­li­árd ember ere­i­ben csö­ge­de­zik “ide­gen vér”

1267
0
Megosztás

Ennek a cikknek az olvasása 2 percig tart

620x0Egy ku­tató sze­rint össze­füg­gés lehet az RH ne­ga­tív vér­cso­port és az ősi ide­ge­nek kö­zött. A földönkívüliek köztünk járnak, közelebb mint gondolnánk. Egyes tanulmányok szerint ugyanis mindenki, aki RH negatív vérrel rendelkezik, földönkívüli ősökkel rendelkezik. Persze ezzel nem ért egyet a legtöbb tudós, ám akár igazuk van, akár nem, néhány kérdés mai napig megválaszolatlan:miért van az RH negatív vérrel élőknek extra csigolyája,miért magasabb az intelligencia hányadosuk és alacsonyabb a testhőmérsékletük? Ez a kérdés az emberiség mintegy 15%-át érinti, vagyis nagyjából 1 milliárd embert.

Sőt az sem tisztázott, hogy ha valóban egy közös őstől származunk, miért nem összeegyeztethető mindenki vére. A téma egyik neves kutatója Robert Sepehr állítja: minden kihalt faj helyére egy másik került néhány kiválasztottal, akik rendelkeztek az elmúlt fajok emlékeivel és tudásával. Azaz, a felfedezések nem új dolgok, hanem felszínre törő emlékek, egy elfelejtett civilizáció emlékei.620x0 (1)

Egyes elméletek szerint a különös vércsoport nagyjából 35 ezer éve jelent meg.
A Földre látogató idegen lényekről a többezer éves sumér eredetmítoszban és az indiai szent iratokban, a védákban is olvashatunk. A Földre látogató idegen lényekről a többezer éves sumér eredetmítoszban és az indiai szent iratokban, a védákban is olvashatunk Egyik könyvében Sepehr arról is ír, hogy a földön 612 főemlős faj és alfaj ismert – melyet a Természetvédelmi Világszövetség is elismer – ám egyiknek sincs RH negatív vércsoportja.Valamint arra is rávilágít, hogy minden királyi család RH negatív vércsoporttal rendelkezik, és a földönkívüliek által eltérített emberek nagyrészének is ilyen a vére…

Ezek a tények elképesztő kérdéseket vetnek fel az emberiség eredetével és az evolúcióval kapcsolatban! Vajon tényleg földönkívüliek avatkoztak be az emberi fejlődésbe, vagy csak egy különös mutációról lehet szó?

ripost.hu