csütörtök, április 25, 2019
Home Földönkívüliek El­ra­bol­ták az ide­ge­nek, de az el­ej­tett ka­me­rája min­dent fel­vett

El­ra­bol­ták az ide­ge­nek, de az el­ej­tett ka­me­rája min­dent fel­vett

1379
1
Megosztás

620x0Csak egy szo­ká­sos, fül­ledt olasz­or­szági nyári es­té­nek in­dult… ami­kor va­lami fur­csa fény buk­kant fel az éj­sza­kai ég­bol­ton. Elő­ször re­pü­lő­gép­nek gon­dol­ták, de ami­kor kü­lö­nös ma­nő­ve­re­ket kez­dett vég­re­haj­tani, elő­ke­rült a ka­mera is.

Egy olasz nő izgatottan videózta az egyre közeledő repülő csészealjat, és nem is sejtette, hogy rossz vége lesz a dolognak. A különös tárgy végül olyan közel került hozzá, hogy a kamera áramköreit is megzavarta.

Ezután a felvevő eszköz leesett a földre és csak sikoltozás hallatszott… de végül valaki megmozdította, és olyasmit vett fel, amitől minden épelméjű embernek a hideg futkározik a hátán…

620x0

A szkeptikusok, de még az ufóvadászok is csak nevetnek a felvételen, mert meg vannak győződve róla, hogy pusztán netes trollkodás az egész.

Ki érti ezeket az ufófanatikusokat? Ha egy felvétel elmosódott, remeg, alig látható rajta valami, azt valódinak kiáltják ki, de ha tűéles a kép és minden kivehető rajta, akkor az biztos hamisítvány! Valahogy fordítva működik az agyuk! Mindenesetre a videó hatalmas sikert aratott a neten és a közösségi oldalakon… és van, aki tényleg elhiszi!

ripost.hu

1 COMMENT